2. feb. 2010

O'hærlige unge...

O'hærlige ungen min!!!!!!!!!! Man ska så absolutt skryt av ungan sin når det e rom for det, og sånn e det her i huset no. Kor godt e itj det å vær mor når man har det sånn. Ine la sæ (stuptrøtt) litt over halv 8 i går kveld, uten så my som et pip. Et øyeblikk lura vi på om callingen faktisk virka... Sov søtt te halv 3!!!!!!, spist godt med mat da vi va opp i natta, for så å sov videre te nesten 8. Da tok æ a oppi storsenga te mæ for litt morgenkos. Tru du jammen itj æ plutselig hørt snorking ved sida av mæ... I alle dager... Æ turt itj rør på så my som litjtåa en gang. Blid og fornøyd våkna hu litt før halv 9, og da va det på tide å stå opp ja! Stråla om kapp med sola!!!
For har du sjett været ut?
Knalll vettu. Dog litt for kaldt. Synd det, for da bli det itj nå trilletur med oss.
I dag hadd itj det så my å si da, ettersom vi hadd planer om mor-og-barn-trening på spenst. (Må bynn å få rørt sæ litt mer)
Smørblid va hu med mora si på treninga - syns vel det va arti å sjå mora slit... GODT va det i alle fall - godt å tuss sæ ut litt. Sliten vart Ine og, så hu sovna i bila heimover. Bare å læmp a over i vogna da vi kom heim :-)

Ellers va vi en snåptur oppi Selbu i går. 2 minutt innom te Sissel og Niklas (vi kjæm att en dag og e hele dagen!!!) før vi tok turen bortpå skola. Ine likt sæ der (helt te hu vart så sliten at tåran bare spratt - da va det på tide å kom sæ heim).
Etter vi kom heim att, kom tante Janne på besøk - hu hadd med bok te Ine. Tøybok med fine figura og farga. Den har falt godt i smak, og e MEGET interessant å "les"i. (se bildan te venstre) For lesing av bøker fange oppmerksomheten allerede. Hu følge med når æ peke på bildan i bøker, og nesten gispe når vi blar om te ny side.
Og du må itj snakk om Tassen-boka hu fikk fra Synne E.S Den e allerede veldig populær, for det e spennende med sånn"brett-ut"bok. Hu følge med som bare det når nå kan rør på sæ!
Hu bli vel lesehest ska du sjå, i tillegg te håndballspiller, fotballspiller, danser, hestejente osv...
Vi kose nå oss i værtfall når vi leike på golvet eller sitt og les bøker! Godt te oss begge to det!
I dag "rydda" æ litt på loftet mens Ine sov, og da dukka det opp en del gamle bilda som æ ikke har sett på ei stund. Må bare vis fram nånn, for æ bli så godt humør når æ finn sånt!
Her e da deler av familien - f.v Ann-Siri, mamma, pappa og Janne Ingunn. Vi hadd bygd ny platting på huset - ane ikke når herre va, men tidlig på 90tallet en gang kanskje...
Vegard, Henrik, Malin og Liv-Heidi låg over te oss oppi Solbakkan. Sommer 2004
Ferietur sørover - Vibecke fikk vær med oss på tur :-)
Barnebursdag heim te mæ - trur æ gikk i 2.klassen
Foran f.v: Hege Leren, Nina Steig, Ann Kristin Røsdal, mæ, Laila Andersen
Bak f.v: Tonje Steig, Vibecke Steig, Tone Køhler, Pia Pettersen, Lise Stormo

Mæ og "Pålinj" - katta som va oppkalt etter kompisen te broren min! Og så sjølsagt Frode da. Ikke gamle karen her nei :-)

Jorunn, Sandra og Trond på hytta i Stugudalen
Enda fant æ mang fler som vekka gode minna, men kan vel itj legg ut ALLE...
Har no fått tuppelura i seng igjen - litt før 8 uten så my som et kny. Måtte det bare vare...
go'kveld fra gjengen!

1 kommentar:

  1. Dæven Frode va nætt.... hehe :-) D synes æ ihvertfall (æ e itj så ille no heller....)

    SvarSlett

 
Free Hit Counter