6. feb. 2010

rull rundt!

Figo er mester i å rulle rundt - på kommando selvsagt. Og no ser det ut te at han har lært bort trikset te Ine. Vi har øva ei god stund, men i dag rulla hu rundt på egen hånd gitt. Først på stellebordet i morges - der lå hu på magen og kikka sæ rundt. Plutselig vart hodet litt for "sidetungt" og vips lå hu på rygg igjen. Hmmm, snodig! Hu va litt overraska ja.
Seinar på dagen lå hu og Frode i golvet og leika, og da kom en mer kontrollert og viljestyrt rull-rundt-på-magen. Hu va kry som en hane da hu skjønt at hu greid å kom sæ rundt sjøl. Da va det gjort - det va ikke arti med nå anna hele dagen enn å prøv å kom sæ rundt....


I går hadd vi masse besøk. På formiddagen kom bestemor og gammeltante Gerd. Ine e på den skeptiske stien for tida, og det e lite som skille latter fra gråt. Begge dele sitt like løst, og som oftest kjæm begge fram. Det va IKKE arti å sitt i fange te nånn av damerne, men smilet kom tebake etter ei lita stund (og litt pupp...) Da ble alt så meget bedre! Tusen takk, Gerd, for superfine gava som Ine fikk!


På ettermiddagen kom Liv-Heidi og Kristoffer. Det va HELLER ikke arti :-( Da hyla vi da! Det hjalp ingenting om Liv-Heidi kikka vekk... Nysgjerrig som Ine va, så mått hu kikk bort på LH&K, og da kom tåran om og om igjen. Men, etter et godt bad og litt mat, så kom endelig smilet. Blekkspruten dæm hadd med hjalp og på humøret. Fargerik og fin - den har allerede blitt en favoritt!

Vi har tenkt oss oppi Malmtunet en tur på mandagen. Leng sia vi har møtt gjengen no. Vi satse på at humøret e bedre, og kanskje bli det litt kos og klem å få for Liv-Heidi da :-)

I dag har Frode og hundan vært ut på ski. Dæm tok turen inn te Høiby'n. Godt for både far og hunda det, å få tuss sæ ut litt. Knallføre - supert med den nysnøen som kom. Dessverre e det meldt regn og plussgrader nånn daga framover no, så da ska det vel bli blankis før kulden kjæm igjen...
Hundan har forresten blitt litt lat... Dæm har kosa sæ for my inn sammen med mamsen og Ine i høst/på nyåret. Innrømme glatt at det har itj blitt så my hund som det burda ha blitt de siste månedan. Naturlige årsaka da. Det har blitt nånn jakttura og skitura, men i det daglige så har det blitt lite. Har bare fått nånn ordentlige tura når vi har vært ut og trilla Bli likar no utover - håpe på en del høttetura i vinter, og så ska vi få kommi igang med agility når våren kjæm. Det glede vi oss te, Ira, Figo og æ.
Frode og en gjeng planlegge forresten vinterjakt siste helga i februar - sesongens siste jakttur. Blitt lite av det og etter jul, for Frode slit fortsatt med ryggen... MEN den bedre sæ!


Da ska vi kos oss resten av lørdagskvelden. E vel bare å innrøm like godt først som sist at vi "gløtte" litt på MGP. Synd å si det, men i år e det rævva. Vi heie på Keep of Kalessin!!! Kult om dæm rocke sæ te finalen i mai. Har forresten sagt at hvis BJ Muri vinn, så ska æ syng inn sangen på film og legg den på youtube... Vil du ha RHH på youtube, så stem på Bjørn Johan!

Litjmor e trygt i seng. Har hatt mange kvelda der hu har lagt sæ halv 8 - 8 og sovve te mellom 3 og 5 før det har vært tid for mat. Godt for mora det! Og enda bedre at hu har sovve te 8 - halv 9 på mårra'n etterpå! Bare fortsett sånn du tupsi - ska sjå du søv over natta snart.

Go'lørdagskveld te alle kjente!

R

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter