18. feb. 2010

...

Innholdsrike daga - som flyg avsted. Dagan vårres fylles av forskjellige aktiviteta på dagtid, og så OL på kveldstid. Livet e hærlig!

Tirsdagen va vi på mor/barn - trening på spenst. Det har ikke vært så arti de siste gangan synes Ine - lure på om hu synes det bli for ståki med derre musikken. Vi prøve heller å tren litt på egen hånd hvis det fortsette sånn. Nå som da faktisk VA arti, va babysvømminga på onsdagen. Det va spennende med masse vann, leka og aill ungan. Kosa sæ my tuppa da! Helt te hu vart dukka under. Det va IKKE arti. Da hyla vi da... men det vart bra igjen etterpå. Blid som sola i garderoben. Jammen ska itj vi fortsett med svømming ja! Typisk da vettu at svømmehall'n stenge om et par uka, for dæm ska skift ut ventilasjonsanlegget... Men vi tar turen te pirbadet og vi. Får sjå koss det bli.




Mamsen har jo blitt virkelig flink på strikkefronten vettu, og på et par ol-kvelda så hadd Ine ei ny lue :-) fornøyd med den! Enkel å strikke - så enkel at t.o.m æ greie det. Fant oppskrifta på en anna blogg her, og da va det bare å prøv i vei.



Stor pie som vi bynne å bli, e det viktig å øve på tannpuss. Det e arti å sitt på vasken og hold på med alt det rare som står der, og ikke minst fjas med raringan i speilet!!!!


I dag har vi vært på helsestasjon og tatt 5mnd - vaksine. Det gikk bra. Tuppa va i storform, og prata og smila med helsesøster Berit. Hu va fornøyd med utviklinga, og det e godt å hør. Fikk prata litt om mat, mengde og progresjon - godt det for ei som trampe i ukjent terreng! Ine e værtfall ivrig i matfronten. Grøt e godt. Har og smakt litt anna forskjellig, bl.a potet og banan. Rart men godt va konklusjon! og så TRAN da - det e godt det.... rare ungen!
Bli litt mer å husk å ha med sæ no, når vi ska bynn på sesongens høtteliv. Tidligar har vi greid oss med mamma'n som matstasjon...

Høtta ja... vi ska på høtta te Koens i helga. Ine sin første tur dit. Glede oss te det. Men det e meldt kaldt så vidt æ veit, og det like vi ikke. Hadd håpa å teste pulken, men da må gradestokken vis nå anna enn 13 - 14 minusgrader ja. Dog har vi forhåpninga, for Selbu e jo lykkelandet, og da ordne alt sæ!!!!!

Helt te slutt i kveld kjæm oppdateringa på ol-tippinga. Endelig bynne norske gull å ry inn. Vi håpe på fler. Gårsdagen va meget bra for enkelte deltakera, og flere håva inn masse poeng!!! Her e stillinga etter 17.feb :



  1. Ole Henrik 59 p
  2. Odvei 51 p
  3. Janne 50 p
  4. Randi 48 p
  5. Trond 48 p
  6. Halvor 46 p
  7. Geir Arve 45 p
  8. Hans - Olav 44 p
  9. Frode 43 p
  10. Steinar 38 p
  11. Liv - Heidi 30 p
  12. Henrik 28 p
  13. Per - Egil 27 p
  14. Ann - Siri 26 p
  15. Malin 26 p
  16. Vegard 25 p
  17. Kristoffer 24 p
  18. Aud og Per Jan 22
Skiskytteran kjempe hardt i dag, og Tora Berger har allerede fått sitt gull. Har ikke sjekka resultatet etter herre øvelsa, men tvile på at mange hadd kombinasjonen NOR/KAZ/HV.RUS

Hørt æ nånn snakk om doping??? Ikke godt å si.


Ha en fabelaktig OL-kveld videre!!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter