23. feb. 2010

vinterferie

Vi har hatt ei super helg på høtta te Koens - første gangen Ine har vært med på hyttetur. Hu storkosa sæ, og det gjord vi og! Bare minusgrader'n som la en liten demper. Vi hadd håpa på å få testa pulken, men den gang ei. Når graderstokken kryp ned mot 15 minus, e det for kaldt te ei lita ei å vær med ut. Dermed vart det innehelg. Koselig læll. Men det va en freskusgjeng som kom sæ ut gitt, både lørdagen og søndagen. Dæm va rød i kinnan ja, da dæm kom tebake.

Malin va litt skummel i starten, men det tok itj lang tida før hu va helt toppers!!!!


Fornøyd med ny bleie ja :)


Som vanlig når vi e på høtta i selbu, vart det kortspelling te langt utover natta. Greit for mæ, for da tok æ bare opp Ine før æ la mæ - sånn i 3 - 4 tida :) men vart litt tussig ja, da hu våkna te vanlig tid mellom 7 og 8... Ja, ja - sovva kan vi gjør seinar!


Man må vask sæ sjøl om man e på høtta!! Klart for bading :)






Hærlig ja - storfornøyd!!!!


Herre uka starta med besøk te Marit og Ingrid. Store jenta, så fin hu va! Og jammen har itj a blitt en mnd gammel allerede. Vi glede oss te å bli kjent med a.

I dag har vi vært på mor/barn - trening. Ine fikk ligg atme speilveggen, og låg å prata med sæ sjøl og kikka forundra omkring. Blid og fornøyd! Men sliten etterpå. Hu sov te vi parkert på torgkvartalet, og sovna da vi kjørt ut en time seinar... Hu som e våken bare 1 - 11/2 time te vanlig - itj rart hu slokne etter en intens time med masse inntrykk. Det e bare akkurat vi rekk å gjør sånne ting - en hårfin balansegang mellom skrik og latter! Men vi kan itj bare sitt hjem for det... Så i mårra fær vi ut igjen - babysvømming i bassenget (hvis sprengkulda itj stoppe oss) Malin ska vær med oss - det glede vi oss te. Hu har nemlig vinterferie og skolefri. Heldiggris :)


Ellers om dagan når vi e heim, bruke vi å send et bilde / video te pappa'n som e på jobb. Her e et eks...





Te helga ska Frode og en gjeng på jakttur - sesongens siste. Kaill og hunda glede sæ. Bli godt te Ira og Figo det - få gjør det dæm e skapt for! Ine og æ fær oppi Stugudal'n vi. Orke itj å vær heim alein. Anita m/fam og svigers e der, så det bli fullt liv tenke æ. Bare skikkelig kulde som gjør at vi ikke fær...


Pappakos e godt!!!!

OL i Vancouver e inne i si siste uke, og tippinga nærme sæ slutten. Ole H har ei knapp ledelse, men det ska lite te før flere har mulighet te å gå forbi...

Etter 23 feb e stillinga som følger:
  1. Ole H 108 p
  2. Trond 100 p
  3. Randi 97 p
  4. Odvei 92 p
  5. Hans - Olav 86 p
  6. Frode 84 p
  7. Halvor 82 p
  8. Janne 79 p
  9. Geir Arve 78 p
  10. Per Egil 75 p
  11. Steinar 75 p
  12. Malin Renate 73 p
  13. Liv - Heidi 71 p
  14. Vegard 70 p
  15. Ann - Siri 66 p
  16. Aud & Per Jan 64 p
  17. Henrik 59 p
  18. Kristoffer 41 p

Det drar sæ te!

3 kommentarer:

  1. Du hale innpå no,Randi. Skummelt!

    SvarSlett
  2. Dæven.... har endret motto igjen. "Det viktigste e itj å vinn, men å slå kjærringa"

    Frode

    SvarSlett

 
Free Hit Counter