12. feb. 2010

tida går fort...

Enn at litjtuppa vårres har blitt 5 mnd... Kor vart dæm av herre mnd'an??? Huske lite egentlig i fra hu va lita - greie liksom ikke å "føl" kordan det va da.. Vil vel bare si at vi leve skikkelig i nuet. Kose oss om dagan vi toan - og så hundan og da sjølsagt. Ine har funni ut at det faktisk e godt å ta på pelsen. Hu vil gjerne borti, nå som ende med at hu grabbe tak i håran og vil ikke slipp. Figo hold sæ litt på avstand, og Ira e den som lar hu få borti. (dog ikke for leng i gangen)





Ettersom permisjonstida går fort, har æ no bestemt mæ for å bare gjør det æ har LYST te, og ikke gjør det som æ burde gjør dersom æ ikke vil. Da får både gulv, klea og koppa bare vær i fred hvis æ itj har lyst te å gjør nå med dæm en dag. Har da en kaill og...

Så herved har æ sagt det - no ska pian bare nyt et LAAAANGT halvår og gjør absolutt bare det dæm føle for. Herre tida kjæm aldri tebake. Så det så!



Har forresten helt glemt å nevn a lille Ingrid. Litjpia te Marit og Morten har allerede blitt over 2 uka gammel. Vi glede oss masse te å få kom på besøk te dæm.


OL....

så va vi på startstreken... I natt e det åpningssermoni i Canada - kanskje gløtte æ innom tv'n når æ e opp med Ine. Det bruke å vær rundt 3 - 4 tida :-)

I mårra går første medaljeøvelsan av stabelen, og 17 tippekuponga ligg klar te å kjempe om heder og ære (og litt peng...) Måtte den beste vinne!
Tippekupongene ligg under "lenker" i menyen te høyre - bare klikk på "OL - tippinga til alle."
Der kan du sjå koss dæm anneran har tippa hvis du ønske det.
Det vil og komme en link med oppdatert resultatliste - prøve å oppdatere den kvar dag!
R.

1 kommentar:

  1. Ja, snakk om at tida går fort - e har i underkant av 2 mnd igjen før e e tebake i jobb ... sukk

    SvarSlett

 
Free Hit Counter