31. jan. 2010

søndagskveld

e snart klar for senga - greitt å få litt søvn før litjtupp våkne og ska ha mat. Hu va sliten i kveld. Vart litt lite søvn på ettermiddagen. Streve litt med det for tida. Hu legg sæ en gang mellom 8 og 9 - får itj legg sæ før, for da berge vi med mat en gang på natta før det bli mårra'n. Mora har bestemt at det IKKE e aktuelt å start dagen kl 6, så dermed må vi prøv å styr døgnrytmen så godt vi kan for å unngå det. Tidligar har hu sove duppa når hu har hatt behov, men no vil hu ikke sov mer etter ettermiddagsduppen sånn i 4 - 5 tida. Dermed bli det for lang tid å vær våken fram te 8 - 9. Mang kvelda har vi vært ut og trilla tur hele fam'en sånn i 6 - 7 tida. Hu søv itj da heller, men får kvile. Men no har det vært for kaldt nånn kvelda, så da bli det litt krøll...



Ellers har det vært en FIN dag. Spareforeninga / syforeninga (vi gjør ingen av delan... he he) har vært her på lunsj. Siv, Hege, Berit, Line og Elin kom en tur sammen med en hel skokk med unga.
Bare Synne (litt tufs..) mangla. (blant små'an - storungan te Elin og Hege e for stor te å finn på sånnt tull i lag med "kjærringan..." arti!!!) Det va synd - ska kom å besøk dæ snart vi Synne!
Vi ordna langbord på stua, og Eline og Malin va SUPERFLINK da dæm hjelpa mæ med å dekk på. Ska si dæ dæm fiksa saken ja!

10 stk kosa sæ med rundstykker, te og kaffe. Så vart det litt skoleboller etterpå. Hærlig med litt liv i huset - Ine og Martin sov søtt i kvar si vogn på kvart sitt rom i underetasjen (va for kaldt te å ligg ut i dag), mens resten holdt showet i gang.

Ellers må æ si at mødrene har kustus på ungan sine ja, for dæm kom på rekke og rad, holdt fram handa og takka for maten... Vi har nå å lev opp te her i huset. Oi oi oi!














Ine sitt i go'fanget te Malin














Ellers så va det itj bare bare for Ine å få i sæ litt mat da hu våkna. 3 nysgjerrige jenta skull sjå på, ta på og snakk om... mens litjtuppa skull prøv å konsentrer sæ om maten.
Ikke enkelt, men unga e unga og det e HELT i orden.


Eline sitt fang va og godt å ligg på - og så hadd hu så langt fint hår...



Mille fant tusenbeinet te Ine - kos å leik med det ja!!!!



Etter en begivenhetsrik dag, ser vi fram te ei fulltegna uke. I mårra ska vi en tur oppi Selbu - ska innom jobb en tur for å prat med sjefen! Og sjølsagt spis lunsj sammen med kollega'an og ikke minst kikk innom Sissel og Niklas. Så e det å kom sæ heimatt, for tante Janne kjæm etter hu e ferdig på jobb. Det glede vi oss te!

Så ligg det an for mor/barn - trening på spenst på tirsdagen, dans på onsdagen, barseltreff her på torsdagen, og jammen e det mæ itj helg igjen på fredagen. Puuhhh! LIKE IT!!!!!!!!!!!!!!

So long! R

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter