27. mai 2010

sommer!!

Sommer ja... mått den snart kom. På papiret starte sommermånedan om bare nånn daga. Det ska jammen bli godt! Hvis sola og varmen kjæm da såklart. Såg forleden ei avis som spådde den kaldeste sommer'n på 10 år her i området - for all del, håpe dæm tar feil!
Det e supert å sjå naturen forandre sæ, og at det bli grønt og frodig overalt. Glede mæ te å gå barfot i gresset og kjenn sola på kroppen. Forhåpentligvis bli det litt å kjenne te uka - tur te Kreta ska bli toppen for solhungrige, bleike nordmenn! Vi glede oss masse te å starte sommer'n på den måten. Bank i bordet for at vi hold oss frisk både før, under og etter oppholdet i middelhavet! Synes forresten vi har gjort unna nok sykdom på ei stund no - æ hangle fortsatt etter den 16., men snørra e nesten borte no. Ine har og hatt bittelitt grums i nesa. Får tru det ikke bli mer enn det som e.

Forrige uke fikk Ine på sæ bunaden nok en gang, da vi dro te fotografen. Spent på å sjå dæm bildan. Knipsa nånn sjøl og etter vi kom heim, ettersom bunaden allerede va på. Fine pia!


Det va godt å kom sæ utav finstasen etterpå...






BESØK OPPI LÅNKE...


På fredagen va vi heim en tur te mormor og morfar. Alltid stas å vær der. Dæm fjase godt, både "gamlingan" og Ine. Og mormora diska opp med si gode kjøttsuppe! Den e god ska æ si dæ!!! Ska sjå om dæm snart igjen!




Lørdagsmårran starta med et par hodepinetabletta, og med nesespray og klinex i veska va det klart for brudetrude's utdrikkingslag!!! Det vart en fin dag - my god mat, en del overraskelsa og aktiviteta på arena opplevelsessenter!!! Og jammen vart det itj ei lita vinflask og gitt. DET e leng sia DET (hvis man ikke regne det ene glasset sammen med lammelåret i påska..)
Du greid dæ godt som sumobryter du, Trude! Gla æ va på laget ditt æ, sjøl om vi ikke stakk av med seier'n :-)



Frode og Ine dro oppi høtta te Koens på lørdagen mens æ va ut på livet. Det vart fisketur te Gråsjø'n, dog uten resultat. Ine kosa sæ masse, og va blid og fornøyd som vanlig. Æ fikk skyss utover te høtta på natta. Passa bra ettersom æ va i Selbu allerede.

lita farsk-jente ja! Va skikkelig fornøyd med dissa som gjengen hadd kjøpt! Ettersom været ikke va det beste, så vart dissa hengt opp inn på høtta i stedet! Kjempearti å disse!!! Må vel kjøp oss ei heim her og da :-)


Godt å ha fridaga sammen! Frode har bare nånn daga igjen på jobb no før ferie / permisjon. Og te uka starte laksefiske vettu. Så da bli det avspasering fra jobb, så man kan stå i elva...

Nytt utstyr dukka opp i posten forrige dagen, og da va det en som va fornøyd kan du tru!!!


Men så, midt i den gode kvardagen vårres, kjæm det triste nyheta. En av mine eleva for nånn år sida hadd gått bort. Vart helt satt ut æ. Kjent jo eleven godt, som klassestyrer og kontaktlærer. Livet e jammen ikke like lett for alle - blodig urettferdig.
Æ har jobba i "bare" 7 år i Selbu, men det e 2. gangen en av mine eleva kjæm bort. Trist e det :'(
Når sånne vonde ting skjer, kjenne æ kor glad æ e for at vi har kvaranner, og familie og venna rundt oss - alle i god behold!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter