11. mai 2010

kom mai du skjønne milde...



Vi venter på sommeren nå. Det er bare knappe 14 dg igjen av vårmånedene, og det snør ute... Kulda sitter i, og flere morgener har det vært hvitt som bare det! Kjedelig! I dag har sola vært framme fra skyfri himmel, men det er ingen varme. Ja ja, det blir vel sommer i år også.

Vi gleder oss masse til sydenferie værtfall - må da bli litt varme der da!
Vi har fått ordna med pass til Ine også! Ikke helt fornøyd med passfotoet eller????

Maidagene har omtrent forduftet før vi har rukket å kjenne på dem. Vi har planer hver dag omtrent, og roligere blir det ikke. I mårra skal Ine til fotografen, så skal mamsen til frisøren, torsdag og fredag er det bursdagsselskap, lørdag konfirmasjon, mandag 17 mai, tirsdag vaksine på helsestasjon, samt at vi har avtaler på torsdag neste uke også... puh! Men vi klager absolutt ikke - vi koser oss!!!!
I mårra blir Ine 8 mnd - store jenta! Her er noen bilder tatt i det siste...

Kaffebesøk - mormor, Ine og jeg tok med oss kaffe og smultring utpå Moa, der morfar jobba med vedarbeid.



moro å være på leikeplassen ja!!!!


I hui og hast ble vi med på agilitykurs her forleden. Kurset var i utg.pkt fullt, men fikk tlf fra Camilla om at to stk hadde trukket seg. Dermed ble vi med begge to! Og på første kurskveld var det enda en som ikke skulle delta - ergo fikk jeg delta med både Ira og Figo. En rookie og en litt mer garva, selv om det er et par år siden Figo konkurrerte nå. Men kan du først å sykle, så har du det i kroppen!!!! Og det ble knall dager på agilitybanen i Selbu. Det ble god trening for oss alle tre, og hodene kokte bra i perioder. Dette har gitt oss ny "guts" og det ligger an for mye trening framover. Har blinket meg ut et par helger i sommer med konkurranser i Trondheim, og har lyst til å delta med Figo. Så får vi se hvor langt vi kommer. Vi tar oss selv ikke så høytydelig :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter