17. mai 2010

gratulerer med dagen!

Det har blitt mange av dem i det siste - altså gratulasjoner. Bursdagsselskaper, konfirmasjon og så da i dag, 17 mai. Vi hadd gleda oss masse te å feire dagen sammen med Ine for første gang. Forhåpentligvis litt sol, masse god mat, is og brus... Men neida. Det vart et utrivelig møte med legevakta i Tr.heim den 16 mai istedet, og med fortsatt dårlig form påfølgende nasjonaldag. DRITT!!! Va litt urven på mårran den 16. men rekna med æ bare hadd sove lenge og litt forkjært. Kom mæ opp og fikk baka litt brød (som forresten vart MEGET gode), men så slo det te utpå formiddagen. Kjempevondt i brystet og pustevanska. Smerte i skuldra og rygg, og det va verst på høyresida. Ann-Siri henta med sæ Ine da vi dro te byen. Etter litt sniking og dermed forkorta venting (beklager te dæm som da mått vent lengre), fikk en lege konstatert egentlig ingenting... Dem antok det va gallegrus, men kun itj vær sikker. Proppa i mæ voltaren og sendt mæ heim! Vi va vel inn og ut igjen på et par tima, men stakkar dem som ikke hadd no skikkelig alvorlig akutt. Overhørt en som hadd med sæ ei lita jente der, at dæm mått regne med værtfall 2 tima venting, og da hadd dæm allerede venta lenge på bare å få registrert sæ. Mått vi aldri opplev å må dra dit med Ine.

Formen va bedre i dag, men absolutt ikke bra. Dermed ble det dårlig med 17.mai feiring. MEN va ganske bestemt på å ut en liten tur. Derfor spist vi middag sammen med gjengen på vanlig vis, og kikka borgertoget på Stjørdal'n etterpå. Så va det rett hjem igjen, av med finstasen og på med godbuksa før æ flata ut på sofaen. Snille snille Frode som har gjort alt med Ine herre dagan!


Vi bytta på for å få på finstasen - mamman tok sølja, mens pappan tok resten :)



Litt venting vart det i dag - godt å les "Tassen" før vi drar avgårde. Og i vogna vente vi på toget... tut tut!


Middag på restaurant e toppen. Og så fikk vi te et familiebilde før vi dro ut på feiring!



Lørdagen vart en kjempefin dag. Steinar har blitt konfirmant. Ine og papsen ble ikke med te kirka, men venta utafor da vi va ferdig.

"gratulerer med dagen, Steinar! Gla for å sjå dæ!"





Det vart deilig middag og kaffe på skatval samf.hus, med over 60 gjesta. Ine kosa sæ masse, og hadd ingen planer om å sov no særlig. Men det e nå greit. Det vart dog en liten ettermiddagsdupp. Dessuten dro hu og Frode heim i rett tid på kveldinga.



Stilig konfirmant ja!

Konfirimanten fikk mange fine gava, my peng, og ikke minst fotballtur te London av søskenan sine! Den gaven falt godt i smak ja! (Frode vart litt misunnelig...)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter