1. juni 2010

sol sol sol

"Goddag, goddag. Dette her er meteorologisk institutt, vi kan melde om at regnet nå tar slutt, og vi får sol sol sol..."

Har hatt derre sangen på hjernen helt sia æ gikk ut i morges. Så hærlig å legg Ine te sin første dupp halv 9, og så bare vær ut i sola etterpå!!!!!!!!! Så no har æ luka i jordbærkassen, for det TRENGTES ska æ si dæ! Burde ha vært friska opp alt der egentlig - skifta jord, bytta planta og gjødsla godt! Men det e så vanskelig å gå en sesong uten bær... og egentlig helst to sesonga. Spørs om vi må lage et bedd te nånn steds. Det e tida for det no, ettersom vi har fri hele sommer'n begge to.

Apropos fri ja... Frode har igjen en jobbdag. Han avspasere i dag, for laksefiske har jo bynnt, og da stod han i elva i hele natt. Kom heim i 5tida i morges trur æ. Så no har æ funne fram "lakseenka" igjen - boka æ fikk av gode kollegaer i bryllupsgave. Den har vært bortgjømt sida i fjor på herre tida... :-)
Ja, ja... bli itj så my laksefiske i uka som kjæm da, for da satse vi på at sola skin fra skyfri himmel der vi ligg ved middelhavets kyst og høre på bølgeskvulpen.
E litt spent på flytur'n ned og opp. Første gangen vi ikke bare e oss to som reise. Koss bli det med hu som e vant te å sov i vogna? snørr? lang tur? mat? Vi får nå ta det som det kjæm. Gode tips no på tampen mottas gjerne :-)


Figo og Ira reise og på ferie no - oppi Stugudal'n. Ska bli godt te dæm det. Ira har hatt løpetid i det siste, men har bynnt å sett nedpå rævva igjen no sånn at Figo ikke får borti, så da e vi vel omtrent ferdig :-)





Ine har vært forkjøla i det siste, og har hatt et par daga med feber. Feber'n e borte, men snørra e der. Stakkar! Slit med å puste ordentlig. Ikke skjønne hu at det e bare å åpne munnen... Og no har vi fått nok av saltvann i nesa, så det e IKKE aktuelt. Må hold a fast vettu, for å få oppi litt. Ellers har almenntilstanden vært grei. Hu spise som vanlig og e stort sett blid og fornøyd. Har bynnt å spis og drikk sjøl no, og det e stas!!

http://www.youtube.com/watch?v=3o38lmdeY4A





Det får vær det så lenge. Vi ska prøv å blogge litt kvar dag i fra turen - via mobil'n. Gi oss tebakemelding hvis det ikke skjer nå innpå her.

au revoir!!

3 kommentarer:

  1. tips til flyturn: Ta med flere tannkosta i assorterte farger. Så regne æ med at du vet om at det lønne sæ dersom du får litja te å drekk litt på turn opp og ned.

    Håpe dokk får en god tur, å at Frode får laks - fort!!!

    SvarSlett
  2. Ta med ett tynt teppe, for å "dekke" ansiktet litt mot alt som skjer på flyet ... og vi hadde god nytte av ammepute på flyet - godt å ha noe mellom seg selv og lilletupp!!
    Ellers - en par duploklosser, noen "stableklosser" til å putte duploen i, bøker + "noe-vi-liker-å-bite-på-tilfelle-vi-ikke-vil-ha-melk-på-tur-opp-og-ned"

    God tur - og kos dere!!!!

    SvarSlett
  3. God tur og kos dere i sol og varme!! Hvis Ine er litt tett bør du kanskje bruk vanlig nesespray på tur opp og ned så øregangene blir åpne. Ellers gjør det forferdelig vondt.

    SvarSlett

 
Free Hit Counter