6. juni 2010

Kreta dag 4

Intet nytt under solen. Ettersom vi har bestemt oss for at herre e en totalt avslappingsferie, så nytes dagan med slaraffenliv. Dvs gjør minst mulig, og helst på stranda. Så det har vi gjort i dag og,

Dagen starta i strålende sol, men skyan kom sigende fra innlandet utpå dagen. Lettskya, pent vær kan vi vel kall det. Nånn fine regnperla kom, men ikke nok te at vg'n vart bløt. Så dermed har vi vært på stranda hele dagen lang:-) Ine har kosa sæ som vanlig. Bøtte og spade, vann og sand...og mariekjeks. Dæm går ned på høykant.

Minigolfen har vi og testa et par gang i helga, men dessverre må æ meddele at Frode e knusende overlegen. Enn så lenge...

No har tuppa slokna helt. Vart itj ut å spis i kveld, for Ine va helt gåen. Da e det best å sov i senga si. Derfor bestille vi mat fra restauranten 50m unna, og tar en innekveld:-)
Så e vi klar for en ny lat dag i sand og vann i mårra. Kos dåkk på jobb i mårra alle sammen:-)

R@ndi :-D

6 kommentarer:

  1. Koselig å hør at dere har det bra. Vi skal nok kos oss på jobben i morgen, meldt 12 grader og sol. Var ellers på selbucupen i helga og ble solbrent, prøver å nå igjen dere. Koselig at dere legg ut bilda:)

    SvarSlett
  2. Hei. Gått å høre at dok har det bra og Ine kose seg. Her er det så som så, ble forresten solbrent på selbucupen i helga. Godt å kjenne sola. Meldt brukbart i morgen også og 12 grader, så arbeidsdagen blir nok bra da:)

    SvarSlett
  3. Sjer ut som dokk har det fint ja. Kos dokk masse...Ps. Lett match for Eggen og co.

    SvarSlett
  4. Fint å se at dere har det godt og varmt:-) Kaldt her-Brrr. Steinar pakker til overnattingstur--Ingen badebukse! Ha en fin dag på stranda.

    SvarSlett
  5. Godt å sjå at dokker har det godt og kose dokker under sola. Det har dokker fortjent, alle tre! Kos dokker videre med sand og vann!

    SvarSlett
  6. Juhuu! Vi gærne har det godt...fainn æ ut vart passende her no!! Vi stooorkose oss på solkysten i Spania, å vurdert idag å send flaskepost over te dåkk:=) Foreslår at vi neste gang snakke ilag - å fer på samme plassen, så e vi om itj ainna fler te å spæll kort ilag:) Adios amigos.....

    SvarSlett

 
Free Hit Counter