4. juni 2010

Kreta dag 2

Skummet melk blir til lettmelk... Etter en fin dag i sola, e ikke kroppen lenger blå-hvit. Vi ser godt at kroppen ikke har vært ut i sola siden i fjor sommer! Men kanskje greie vi å få te h-melkfarge, men kakao bli det aldri nei;-)

Dagen starta litt kjipt. Frode va helt satt ut. Skikkelig skallebank, pga en blanding av lite kaffe, dårlig luft, varme, lang dag i går og bronkitt. Han vakna på sofaen og ant ikke koss han kom sæ dit... Nesten man skull tru han hadd vært på fylla...:-) så mens papsen sov, tok Ine og æ og trilla oss en tur. Da vi kom tebake sovna Ine og, så da fikk far og datter bare kvile. Æ gikk dermed 20meter bort te bassengkanten og fant ei solseng:-)

Etter lunsj tok vi turen ned på stranda. Hærlig. 24 grader på mårra'n og en bitteliten deilig trekk e akkurat PASSE!

I kveld fant vi en liten ultragresk restaurant med deilig mat og super service! Souvlaki og gyros. Og så sjølsagt mythos til herren;-) bli vel tebake dit en kveld igjen. Ine sovna i vogna og va bare å legg over i senga da vi kom heim. Snille pia

R@ndi :-D

2 kommentarer:

  1. Hei gojenta mi! Kos dæ kjempemy i Hellas og leik dæ masse i sanda:D Glede mæ t æ får sjå dæ igjen!! I sommer ska du få en kjempe-nit:)

    Stoooor go'klem fra gullmo;D


    Forresten, hils mamma og pappa og si at dæm ikke bør bli for brun ;)

    SvarSlett
  2. Ja ja, ikke om æ trur helt på "bronkitten", men ok denne gangen. Gler mæ allerede til neste reise:)
    Godt å hør at det blir bare med H-melkfarge, for da slipp æ å stress så med solinga her:-)
    Kos dokker så masse:-)

    SvarSlett

 
Free Hit Counter