18. mai 2012

vi fortsetter med sykdom

Hvis det er sant som det sies, at barn som er mye syk når de er små, holder seg oftere friske når de blir større, slipper vi billig unna noen år fram i tid. Andreas er syk IGJEN!!! Ine har hatt sin tørn nå hun også, men hadde bare et par dager med feber, så var det hele over. Andreas har hatt mellom 39 og 40 i feber og hoste siden lørdagen, og  i går, 17.mai, var første dagen uten noe særlig temperaturøkning.Han hoster fortsatt, og snørrer en god del.  Det ble legebesøk på mandagen, og de kom hjem med antibiotika og astmamedisin for å lette pusten. Dette går ikke i lengden - liker ikke å putte i ham så mye medisin som vi har gjort siden jul. Derfor prøver vi nå alternativ medisin, hos kiropraktor først. Så får vi evt tenke på andre ting hvis det ikke hjelper.

Selv om Andreas har vært preget av sykdommen, har han stort sett vært i godt humør. Dermed har det blitt en del leik når tablettene har virket som best.






 

Men, med syk gutt i hus, ble det ikke noe 17.mai feiring på Andreas og Frode. Ine og jeg tok turen på Stjørdal'n, og gikk sammen med fam Koen og barnehagen til Andreas i barnetoget.  Deretter ble det is og pølse i Stjørdalshallen. GENIALT at de åpner nyhallen, for da ble det MYE boltreplass for oss alle INNENDØRS i drittværet. Kjempebra. Ungene sprang rundt omkring uten vått yttertøy!!!




Vi tok turen hjemom for å sove en dupp midt på dagen, for så å dra tilbake på Stjørdal'n for å se borgertoget og spise middag etterpå. Kosa oss masse!!! Ine var kjempefornøyd med å få ha på bunad og pynte seg. Jålete og sosial - et topp utgangspunkt for dagen.

Det var ei sliten, men fornøyd tuppe som kom hjem i halv 6-tida, akkurat tidsnok til å se barnetv med fantorangen, uki, Charley bjørn og timmy-tid. Barnetv - tid fra halv 6 til 6 er absolutt favoritten for tida, sammen med drømmehagen selvsagt!!!





 





Nå går tida kjempefort fram til sommeren. Det er ikke mange dagene igjen på jobb, dog er det MYE jobb som skal gjøres før det er ferietid... Mai er tentamenstid, og dermed rettetid!!!

Snart skal vi ha et par dager i hovedstaden, med konsert, shopping og kjærestetid. Vi gleder oss. Men før den tid skal vi feire konfirmasjonen til Malin - det blir nok en kjempefin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter