3. mai 2012

prosjekt hytte



Det blir lenge mellom blogginga nå for tida. Mai-dagene er på plass, noe som betyr både rolige dager på jobb, samt hektisk virksomhet andre dager. Mai er en av årets måneder som inneholder størst variasjon for en lærer. Her finner vi fridager, lønnsforhandlinger, sene nattetimer med tentamensretting, eksamener, 17.mai, fare for streik, elever i konfirmasjonsmodus etc... Nå har innspurten av skoleåret startet, og man kan plutselig telle antall "vanlige" skoledager på et par hender. Joda, den siste vårmåneden betyr starten på slutten - og for min del, er det slutten på 9.klasse for denne gang. Det mest krevende og utfordrende ungdomsskoleåret er snart over. Nå ser vi fram mot en etterlengtet sommer og et spennende skoleår til høsten. Som jeg GLEDER meg til å ha 10.klasse igjen. Jeg liker å jobbe med ungdommer som virkelig er på vei ut i verden, og slutten av ungdomsskolen er et spennende springbrett for videre vei i livet. Men før den tid har vi viktig arbeid å fullføre!


På hjemmebane er det også hektiske dager - vi fortsetter på prosjekt hytte! Nå har vi satt i gang riving og oppbygging av utbygget på hytta. Det som tidligere bare var vedbod, har nå blitt revet. Grunnmursarbeidet er i gang, og om ikke lenge skal et nytt utbygg settes opp, klar til å inneholde bad og bod. Det er mye arbeid, og særlig "kar-arbeid." Men med mange gode hjelpere, skal nok dette bli skikkelig bra!






























Vi har mange tanker og ideer for Vatnbekkstua, og vi kan nesten ikke vente på å få det til slik vi ønsker. Men ting tar tid - litt for MYE tid, så da er det vel bare å smøre seg med tålmod. Utbygget er i alle fall arbeidet for tida, så kommer veranda og ny bordkledning etter hvert.


Mens papsen har jobbet en del på hytta, har kidsa og jeg hatt rolige dager hjemme og på besøk her og der. Vi er glade for hver solstråle som kommer vår vei, og da trives vi godt ute i sandkassa.  Og vi gleder oss masse til trampolina kommer opp, noe papsen har lovt for leeeeenge siden...







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter