25. mai 2012

uke 21

Ny uke, nye muligheter. Vi damene er på føttene igjen. Begge hoster litt, men formen blir bedre og bedre dag for dag! For første dag i dag, er Ine i nesten god gammel form. Heldigvis!

Siden sist har vi hatt et par knallfine dager i Oslo, med høydepunktet Metallica-konsert på Valle Hovin. Der kosa vi oss sammen med 40000 andre, i knallvær (sol og 27 grader)!!! Denne turneen er sanger fra The Black Album, plata som ble en gigant-hit for 20 år sia. Frode stod med ståpels på armene mange ganger, og selv synes jeg to timer med hardrock gikk kjempefort. Vi var helt MED!!!!


Da vi var tilbake i sentrum ved midnatt, var tempen fortsatt hærlige 23 grader. Kebab var et must før vi dro tilbake til hotellet. Nam!!!



Etter en god frokost dagen derpå, tilbrakte vi hele dagen  i sentrum. Litt shopping her og der, lunsj på Operataket, og kaffepause i en bakgårdsrestaurant sammen med Nina gjorde at dagen ble kjempefin. Finværet fortsatte også denne dagen, med gradestokken opp mot 30 grader. Ble nok litt for varmt ja... Det var godt å sitte på toppen av Operaen, for der kom en ørliten, sval bris inn fra sjøen. Deilig!!




Det har vært kjempegodt med et par dager på tur, uten unger, som har feriert hos fam Koen. Tusen takk Liv-Heidi (og dere andre)!!!!
Nå venter en mnd knallhard jobbing med tentamener, IOP'er, rapportskriving osv... Så skal det bli deilig med sommerferie!!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter