22. mai 2012

...and we're off :-)


Den siste uka har virkelig fått fart på sakene i Solbakkan. Andreas stabber rundt, og synes det er helt toppen! Nå er det ikke lenger bare 5 - 7 skritt mellom oss, eller mellom stol og bord - nånei, nå tar vi turen fra kjøkkenet til badet og videre til stua. Og gåing er morsommere enn barne-tv. Hvem har ro til å sitte å glo på tv'en når man kan trampe rundt i huset på oppdagelsesferd???


Andreas har blitt frisk. Det er slutt med medisiner for denne gang, og han har startet behandling hos kiropraktor. Vi er spente på om dette gir utslag på øre/nese/hals. Tiden får vise. 
Spennende blir det også til uka, når han skal til øyelege for å sjekke synet. Vi krysser fingrene for at han ser bra, men siden Ine har så dårlig syn, ble han henvist før obligatoriske synstester i 4-årsalderen.

Ok, så har vi fått Andreas frisk. Men, så fort han har kviknet til, ligger mamsen og lillegull utslått. Ine og jeg har holdt oss i sofaområdet noen dager nå, med hoste og feber. 17. mai ble nok for bløtt for oss. Derfor har det blitt hjemmedager fra bhg og jobb. Må tro formen bedrer seg raskt.




 


I helga feira vi konfirmanten Malin Renate. Det ble en kjempefin dag, med seremoni i kirka, middag og kaffe & deilige kaker. Andreas og Ine var hjemme mens vi var i kirka - Ine med feber, så da var det greit å ta det med ro. Frode dro hjem for å hente dem før middagen. Flinke mannen! Ordner opp. Etter første servering, leverte Andreas en real ladning, med bæsj fra topp til tå. Far og sønn tok turen hjem for en dusj og skifte av klær. De rakk såvidt å komme tilbake til festen, før Ine måtte kaste inn håndkleet. Det var som å slå av bryteren - hun sloknet helt. Dermed var det bare å dra hjem, og far stilte selvsagt opp. Frode og ungene tok kveldsstellet mens jeg ble igjen og feiret videre.
GRATULERER SÅ MYE, MALIN!!!




Nå satser vi på friskere dager, i det nydelige senvår-været. Nå har vi virkelig fått smaken av sommer, og satser på at solen kommer fram mye mye mye!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter