6. juli 2011

sommer

storguten vårres :-)

Sommer, sol, ferie, travle daga, litt regn, godt humør, “arbeidssliten”… Det kan vel oppsummere dagan vårres for tida. Vi har ferie hele gjengen, og dagan går med te oppussingsprosjektet vårres – Vatnbekkstua i Meråker. Det har blitt mange arbeidstima oppi der i det siste, men og en del hjemmetid. Vi har hatt god hjelp te både maling, vasking, riving og barnepass. Tusen takk alle sammen (for arbeidet så langt – det e my igjen J vi e itj redd for å spør om mer)

En god del e gjort no – det som ska gjøres før vi kan flytt inn, og en del møbla har bynt å finn veien oppover dalen. Det e godt å sjå at hytta tar form. Dog e det MY som står igjen, men vi har GOOOD tid framover te å hold på med litt av kvart. Kom og besøk oss om 10 år, så ska du få sjå ei koselig hytte gitt J Vi e sikker på at det bli BRA!!!!

I skrivende stund e Frode og Ole i Tr.heim og hente kjøkken – et brukt Sigdalkjøkken som skull gis bort – i god stand, og da bruke vi skrogan derifra og kjøpe nye fronta. Mulig vi bare male de frontan som står på å – vi får sjå ka vi bestemme oss for.

Ny “gammel-sofa” bli det å – det finnes my bra og billig på finn. Glede mæ te å få på plass den, men foreløpig har vi tatt med lille-grå-salongen vårres. Den e liten, men får klar sæ enn så lenge.


Andreas har blitt 4 mnd, og veks og trives. En stor gutt kreve my mat – mer enn ka mamsen har, så vi har hiva oss på grøten + at han får tillegg på flaske på kveldan. Snille gutten e i seng sånn omtrent når Ine legg sæ (halv 7 tida) og søv godt te halv 5 – 5tida. GODT te mamman det! I det siste har han vært veldig tett, sånn at han søv mer urolig, men det hold på å gi sæ heldigvis.

kæm sa at grøt va godt???


Ine synes det e godt med ferie hu å. Det e topp å få leik sæ ute i sandkassa, disse litt, plukke markjordbær og blåbær i lynget. Vi glede oss te bringebæra og stikkelsbæra bli moden å, og ikke minst plomman som e i overflod i det stakkars treet. Vi har tenkt å tynne ut en del, sånn at dæm som bli igjen veks og bli større. Nam nam nam!!!! Det ska bli topp å fylle opp frysern med syltetøy og saft av forskjellig slag utpå sommeren.



I dag tok vi en ettermiddagstur i fjæra - toppers å få leike med sand og vann!!







Tuppa veks og bli stor hu å gitt!!!!



Vi haste videre i sommertida, og nyte kvart et sekund. Glede oss over at syforeninga no har fått en gutteklubb. Petter og Magnus bli nok godkompisa med Andreas tenke æ. Vi glede oss te å bli kjent med dem. Gratulerer så mye te fam. Klevberg / Lerfall og fam. Elverum / Slungård med familieforøkelsen.

Fortsatt god sommer!!!! Fotoalbumet e oppdatert, med bilda i fra Meråker og ellers litt av kvart.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter