20. juli 2011

midtveis, og vel så det, i juli'n...

ferietida e over for enkelte her i huset, mens andre ska feriere i laaaang tid enda. Frode har bynt på jobb, Ine ska ha ferie værtfall ei uke te enda, og Andreas og æ har fri te nyttår. Litt skjeiv fordeling kanskje, men verden e nå engang urettferdig!!!

Ungan e i feriemodus ja, og det e godt te mamman. Helt toppers å få starte dagen rundt 8, sjøl om Andreas kan hold det gående fra 6-tida. Mora e så trøtt læll, at hu glatt overser rølinga og skravlinga te lillegutt. Så leng humøret e på topp te han som e utkvilt, har det itj nå å sei :-)


Ine har fatta mer og mer interesse for tv'n, og hu kose sæ skikkelig med litt drømmehagen, Uki eller fantorangen. Og så har verden blitt litt annerledes i det siste, etter at øyelegen konstatert at hu va langsynt, med en grad på over 5!!!!!! Tenk for ei forvandling det vart da hu fikk brillan på nesa - "OI" va hennes kommentar da vi va og henta brillan og prøvd dæm på for første gang!

Vi har fortsatt litt tilvenning, for øra og nese e litt øm, og hu riv dæm av te tider. Men heldigvis ser vi at hu bruke dem mer og mer. Godt te hu det. Andreas bli henvist han og, rundt 1-årsstadiet. Ingenting å vente med sa øyelegen.




Vi hadd ei super uke på høtta forrige uke. Litt jobbing kvar dag, men og my avslapping, kortspilling og god mat. Det e så godt å endelig kunn bynn å bruk høtta som ei høtte, og ikke bare oppussing for så å fær heim.
Hans va med oss nesten hele uka, og Malin og Ole låg over nånn daga dæm å.Trivelig å ha godt selskap rundt sæ. Seine kvelda og tidlige mårrana, men kvil kan vi gjør når vi bli gammel :)


Ira synes høtta e toppen, og trives både ute og inne. Figo derimot fikk et litt ublidt møte med høttelivet herre gangen, og endt opp med brannskade på hodet. Stakkar liten. Ikke så enkelt heller da, når han e LIVREDD alt av flua og andre flygende insekt - bli LITT i veien kragen rundt hodet ja, når man hive sæ rundt etter "angriperan."

I og med at papsen har bynnt på jobb igjen, bli det ikke nå høttetur på ei stund. Sjølsagt bynne han med vakt te helga, og e itj ferdig før over neste helg. Dermed bli det ei stund før vi kjæm oss oppover igjen. Glede oss te å ta turen igjen, for å få ferdig kjøkkenet (nye fronta ligg heim her og vente på å bli satt på). I tillegg ska det vær med ny sofa oppover, og gasskjøleskap.
I mårra ska æ på shoppingtur - my ting og tang som står på lista - det meste hytteting :-)
Ine og Andreas ska "feriere" te tante Siri mens mamsen handle. Etter handleturen hente æ frode på jobb, og så bli det kjærestmiddag på restaurant nedi byen etterpå. Glede oss masse te det :-)





Vi besøkte gjengen i malmtunet i dag å, og Ine va VELDIG opptatt av bamsan te Malin...




Det har vært et snev av sommer innimellom, og vi håpe på mange fine sommerdaga framover enda.
Fotoalbumet bli bare rikar og rikar på nye bilda :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter