13. juni 2011

aktiv :-)

Det e travle, men gode daga i solbakkan. My skjer, og vi føle virkelig på det å vær en småbarnsfamilie i en hektisk hverdag. På hjemmebane leve vi i rot og skrot, med et provisorisk kjøkken, "oppvaskmaskin" i utslagsvasken på vaskerommet, kassa og eska som står overalt, og ikke minst et nytt supert kjøkken som bynne å ta form :-) Trur nok æ kjæms te å bli søkka fornøyd med det ja!!!
Frode bruke kvar ledige stund te å skru et skrog eller ei skuffe, og vi e heldig som får my hjelp av svigers og bror Ole / bror Hans.


Ine og Andreas heng med i svingan, og Ine poengtere om og om igjen; "jote" & "båke."

søskenkos :-)





Siste dag i mai ble en regnfull, men superfin dag i barnehagen. Sommerfest, med grilling og kaker. Ungan i avdelinga te Ine hadde kledd seg ut som "dyrene i Afrika," og vi hadd ei lita "skravlepapegøye."
Hu storkosa sæ blant mange unga og voksne! Det e godt for oss å sjå kor utadvent og lite sjenert hu har blitt.





Liv -Heidi va heim forrige uke, og kom innom for å hilse på. "Heidi" står høgt oppe på lista for tida, og Ine synes det va supert at gullmo'a kom og villa leik. I etterkant har vi snakka og syngi my om "Heidi" ja :-)

Snille Liv-Heidi-jenta hjelpa mæ å brette servietta te Andreas sin dåp. Va itj gjort i en vending, men fin vart dem. Arti å ha nå anna enn bare en serviett i glasset (sjøl om vi innimellom va skjønt enig i at det hadd vært greit å gjør ja...)



Bordan te selskapet vart fin dæm - enkel, men dekorativ likevel. Takk og pris for ikea :-)

Søndagen kom med strålende solskinn, og vi fikk en superfin dag. Andreas var mye våken i løpet av dagen, og blid & fornøyd hele tida.
5 unga ble døpt herre dagen, så kirka var fullsatt. Etter dåpsseremonien var ca 40 stk samlet på klubbhuset te middag og kaffe / kaker. Ungan leika sæ utendørs, og hadd en super dag. Ine var i storslag, og herja sammen med storungan.

brudekjolen te mamman hadd fått på mørkeblå bånd, og han ble en skikkelig prins :-) Fine gutten vårres.
Flere bilda ligg i fotoalbumet (te høyre på sida, under "lenker")







Forrige dagen fikk æ endelig finger'n ut, og sydd hver sin vognpose te ungan. Dæm har bruk for nå tynnar enn voksiposan som dæm bruke i vogna. Æ hadd kjøpt et par fleecepledd på ikea tidligar, og no fikk æ endelig kjøpt nå bomullstoff for å ha inni, sånn at dæm ikke bli så klam å sov i, på fine sommerdaga :-) Du ser at dæm e heimlaga ja, for æ e ingen "symaskinist, " men det har sin sjarm det og. Riktig så stolt vart æ. Enda e dæm itj helt ferdig - mangle nå knappa eller hekta, men det ska bli når æ får tida.




PINSE

Som vanlig var vi på høtta te Koen, og det årets første fisketur i Gråsjøen ble gjennomført. Skikkelig fiskevær, og både små og litt større fisk beit på kroken.
Været skifta veldig i løpet av helga, med både torden / lyn, 31grader i skyggen, sprutregn, knallblå himmel og sol etc...
Det var te tider veldig varmt, særlig for småttis'n. Andreas syntes det var slitsomt innimellom, men MEGET fornøyd med å få bade på verandaen til kvelds. Han fikk plaske litt i det LILLE vannet som var igjen i baljen etter at storesøster hadde showet og sprutet rundt omkring en halvtimes tid.



varmt ja!!!


vannskåla til hundene fikk så absolutt ikke stå i fred...






Jo, det skjer my her i huset no. Vi glede oss masse te å "bli ferdig," sånn at vi kan kom oss ut av "kaoset" vi bor i. Og ikke minst få bynn å vær på høtta vårres. DET bli BRA det!!!!!
Ska prøv å få blogga litt innimellom, men ingen vet hvor haren hopper. Derfor kan det bli lite å hør fra oss framover.

Uansett prøve æ å få oppdatert fotoalbumet innimellom, så det kan kom nå nye bilda der sjøl om æ ikke blogge.
So long - ha en fin sommer :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter