4. juni 2011

alt under kontroll...

Vi e klar for en forhåpentligvis kjempefin dag i mårra. Vi feire Andreas sin dåp, og glede oss te en dag sammen med familie og venner.
Det e egentlig bare de siste dagan det har blitt fokusert på dåp, for vi har hatt fullt opp med kjøkken og hytte.

Kjøkkenet e fortsatt kaos, men det skjer framgang. Veggan har fått nye plata, som e mala i rett farge, nytt gulv e på plass, og skrogan te innredninga e skrudd sammen. Så bli det montering te uka.



Ole og Hans stakk innom på fredagskvelden, og hjalp te med skruing. Flinke broran!!!


Vatnbekkstua

Når det gjeld hytte, så hadd vi overtakelse på onsdagen forrige uke. Frode tok fri fra jobb, og dermed vart det en heldag på hytta for første gang. Hærlig!!!
Vi glede oss masse te å ta fatt på ulike prosjekta i sommer. Første prioritet e utbygget på høtta, som ska gjøres om te nytt inngangsparti & bad/do. I tillegg har vi planer om en veranda som e knytta te utbygget. Det gamle inngangspartiet ska bort. Villmarkspanel utvendig e og i tankan, men lite sannsynlig at det skjer i sommer.
Innvendig ska tømmerkassen få et strøk beis, for den e gulna en del. Så får vi sjå koss tida strekk te. Glede oss te å vær der værtfall - vil gjerne ha besøk :-)


Hærlig å kos sæ på hytta si - Andreas sov for det meste, mens Ine forska både her og der... Hundan va HELT enig i at hytta va et bra sted!
Flere bilda ligg i albumet...



Det e vel på tide å ta kveld - bli en travel dag i mårra, og det e greit å ha litt energi på lager :-)

2 kommentarer:

  1. No va det vel veggen som skull males,ikke buksa;)

    SvarSlett
  2. ja, hørt du det no Sissel???? Det va veggen og ikke buksa mi du skull bruk rullen på!!!!!!!

    SvarSlett

 
Free Hit Counter