24. mai 2011

vårens slutt"

Bare ei lita uke igjen nå, så er våren over. Sommermånedene står for døra, og da kommer minner fra barndomstida om at ENDELIG fikk man ta på seg shorts!!!! Mai-lufta var ALT FOR skummel for å gå i shorts, uansett vær og temperatur for +- 25 år sia....
Lurer på om mai-lufta er like skummel nå til dags? Heldigvis har jeg blitt så gammel at jeg får bestemme shorts / ikke shorts selv :-)

Det har blitt en del fine dager i det siste. Sola har ikke titta fram hele tida, men den har aldri vært langt unna. Det er nesten så jeg får lyst til å gå ut en tur, når man i 5-tida på mårra'n bare ser blå himmel og solstråler. Dog fant jeg fort senga igjen i dag, etter at Andreas sa takk for mat og fortsatt god natt. MEN -det er ikke bare sola som gjør dagen bra. I dag stod jeg ute og nøt friskheten regnskura førte med seg - hærlig lukt, som på nytt vitner om at sommeren er her. HÆRLIG!!!!

Ine har ofte kosa seg i sandkassa, som ENDELIG har fått sand. Frode og Per Jan fiksa et par lass med sand forrige uke, og det har blitt mye uteleik etter det.

Selv har jeg også mekka litt med min kasse - jordbærkassa. Den var skikkelig gjengrodd. Noen få planter ble redda ut, og satt i urner på terassen. Resten havna i skauen sammen med alt ugresset. Kassen har nå fått mer jord, gjødning, nye planter og dekkduk, så nå kan plantene bare vokse seg store og fine. Får se om vi greier å ta vekk evt bær som måtte komme i sommer - de bør jo fjernes første sesongen sånn at plantene får mer næring til vekst, men det er vanskelig...


På besøk oppi Solema - morfars plenklipper var tøff!!!!



Innendørs har vi fått et par "nye" rom. Kjøkkenet er helt tomt. Innredninga ble tatt ned og solgt i helga, flis, veggpanel og golv er fjernet, og nå står det helt tomt og venter på at nye ting skal skje. Spennende ja!!!



Ellers har vi fått "laget" et rom i underetasjen, som har blitt gjort om til provisorisk kjøkken, med hybelkomfyr, kjøleskap midt på golvet, og "oppvaskmaskin" på badet. Rotete ja, men vi overlever til nykjøkkenet er ferdig.



Ine hjalp til å rydde ut av kjøkkenskapene. Hun gjorde en god jobb med "sitt" skap - skapet der alle barnematglassene står. INGENTING slår det å få ta glass ut og inn av skapet, og samtidig skru av og på lokkene. Supert barnepass!!! Hun får definitivt et eget skap i nykjøkkenet også!






"gangsterbarna" ... herr "nei-takk" og frøken "ja-takk"






1 kommentar:

  1. Ser fornøyd hu i sand kassen. Kjæmpe! Ole H

    SvarSlett

 
Free Hit Counter