17. mai 2011

Gratulerer med dagen!

Hipp hipp hurra!!!!!

Vi har feira nasjonaldagen med brask og bram, og det vart en kjempefin dag. Været kunne vel ha vært bedre, men sånn e det nå en gang. Kan itj gjør nå med det. For første gang har vi feira 17.mai i Vika. Vi kikka (og delvis gikk i) toget, før vi kosa oss med kaffe, pølse, is og brus på klubbhuset sammen med bestemor og bestefar. Ine trøkka innpå hele 4!!!!!! pølsa - og det i samme slengen. Snakk om at 17.mai-tog tar på... Etter litt leik og fjas, blekka hu ut i vogna si, midt i folkehopen :-)



Seinar på dagen va vi på Stjørdal'n og kikka borgertoget. Da va Ira og Figo med å. Kan itj vær bare heim på nasjonaldagen dæm heller.
Etter at russen avslutta toget, tusla vi te middag på Napoli. Snuppetuppa kjørt på med pizza vettu :-) Hu har rættele kosa sæ i dag. Neste år bli det vel is og tenke æ. Enda e hu itj så gira på det, men det bli vel. Mamman har dog kosa sæ med et par is'a i dag!!

Sjarmisan vårres har kosa sæ i dag!!!!


Så håpe vi bare at dagen ikke vart for my for Ine. Hu har flere gang reagert med feber etter daga med my innhold, som f.eks bursdaga. Sliten va både hu og Andreas etter dagen, og dem slokna som nå lys begge to kl 6. Godt te dæm å få kvile etter en hektisk dag, og det e godt te oss voksne å, at vi får kvelden for oss sjøl.


Bilda fra dagen ligg i fotoalbumet ( te høyre på sida, under "lenker")



No ska vi bruk dagan framover te å få pakka vekk kjøkkenet - dvs det som e inni kjøkkenskapan. Te helga bli innredninga tatt ned, og arbeidet med vårres nye kjøkken kan starte. Om 1 1/2 uke ska nykjøkkenet kom, hvis alt går etter skjema, og da e det greit om vegga og gulv e fiksa.
Vi vart plutselig VELDIG gira for å få ferdig kjøkkenet sjø, for det kom et nytt prosjekt inn i kvardagen vårres... Vi har nemlig kjøpt oss hytte oppi Meråker. Det e ei gammel skogskoie, og den treng litt jobbing her og der. Det glede vi oss MASSE te å ta fatt på, og dermed bli vel my av sommeren tilbrakt oppi fjellbygda.

Og så må vi sjølsagt ikke glem dåpen te Andreas. Jo, dagan går så det suse gitt. Hærlige daga e det!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter