2. mai 2011

Endelig skikkelig vår!!!

Endelig har finværsdagan kommi, sånn at man får skikkelig vårstemning. Det e så godt å kjenn sola varme. Det minne om sommer'n som står for døra J

Andreas veks og bli større. Han har blitt hele 2 mnd no, og e en skikkelig sjarmis.

Han har selvfølgelig vært med oss på påsketur, og i år som i fjor, va vi både i Stugudalen og i Selbu. Vi har hatt fine daga, sjøl om påskefeiringa vart en del amputert. Ine fikk hoste og feber i palmehelga, og det vart legebesøk på tirsdagen. Derifra kom vi heim med resept på hostesaft og penicillin. Ørebetennelse e så absolutt ikke godt. Legen fikk ikke kikka i halsen hennes, men pga hosten og surklinga i brystet, fikk hu medisin for det å. Det vart et hjemmedøgn etter legebesøket, men vi hadd ikke lyst te å sitt heim i påska, så vi dro tebake på høtta i Selbu. Kan godt vær inn der og!
Og innetid vart det ja. Ryggen te Frode slo sæ vrang, og sjøl gikk æ med hodepine, sår hals og va litt kroppklein. Andreas holdt sæ frisk heldigvis.
Vi dro opp te Stugudalen på langfredag, og va der sammen med svigers og Trond m/fam. Trivelig!! Knall vær, men pga snøforhold og sykdom, vart itj det nå skigåing - kjedelig. Kjedelig for hundan å, for det vart lite snørekjøring med dæm. Ole og Hans tok dæm med sæ en dag, så dæm fikk en skikkelig tur. Dog va vel Ira og Figo mest opptatt av alle lemenan som va OVERALT!!!!! Det krydd av dæm rundt høtta. Frode og Amalie laga sæ sprettert - heldigvis bomma dæm. Jo da - det går an med terassepåske å. Vi kosa oss vi.



Tja - ka ellers har vi gjort i det siste da?

Før påska, va vi bedt med på Rica for å feire mamma sin bursdag. Det ble lunsj på hotellet, og kaffe & kaker heim oppi Solema etterpå. Supertrivelig.

I helga som va, har vi grilla. Først litt pølsegrilling te lunsj på lørdagen sammen med fam. Lerfall. Ungan og voksnan kosa sæ ut i finværet. Finvær va det og på søndagen, da det vart bursdagsgrilling oppi Lånke. Hans feira bursdagen sin. Hurra for dæ!

Bilda i fra påska og bursdaga etc finn du på det nye nettfotoalbumet som vi har laga. Her e linken: FOTOALBUM (Trur linken vart rett... eller???)
Bare husk å klikk på småbildan, så kjæm dæm opp i større format. Så kan du bare bruke piltastan fram og tebake. Fotoalbumet ligg også under "lenker" - helt te høyre på sida.



Ellers har vi vært på barseltreff - 7 marsbarn i hommelvika i 2011, og det ska bli koselig å bli kjent med store og små. Bli vel en del treff framover tenke æ.

I slutten av uka får vi besøk fra Frosta - det bli arti det!!!! LEEEEENGE sia vi har møtt Marit og Ingrid no, så det glede vi oss masse te.
Glede oss gjør vi te 17 mai å, og te barnedåp nånn uka etterpå. Jo - det skjer my framover.

I skrivende stund, e Frode på ikea for å bestille det nye kjøkkenet vårres ,(sommerarbeid sa du...) og begge småtrollan e i seng. Så da sitt æ her da - for mæ sjøl, og nyte stillheten som IKKE fins. I den ene callingen høre æ "aeaeaaaaaeeeeee," og i den andre høre æ "mamma, pappa, dea, poooo." "Po" betyr da "opp" - hu har bare stokka om bokstavan J Ja, ja. Det bli vel stilt etterkvart. Så leng det ikke e skriking så...

Ha fortsatt supre maidaga alle sammen J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter