26. mars 2011

lørdagskveld :)

Hjemme alene en liten venning, så da bruke man tida te å blogge litt. Har egentlig ikke så my vettugt å skriv om, så det e mest for å få tida te å gå.

Nyte fortsatt stillheten og mørket etter Earth Hour 2011. Va så koselig med all talglysan, at æ har fortsatt ikke satt på nå anna lys. Frode kikka førsteomgangen av fotballkampen, før han dro ned te Trond og kikka ferdig resten. Da slo a mor av tv'n - faktisk godt å ha litt tid uten at den står på.

Inemor søv godt i senga si, og Andreas snorke atme mæ her på sofa'n. Han blekka ut etter et godt bad + my mat. I forkant av det her spydd han nemlig opp alt som gikk an, og bæsja ut det som ikke kom anner veien. Og når det da vart mørkt i rommet, tok han kveld gitt.



Vi har hatt en fin dag i dag - Ine og Frode besøkt Ericka, Frida og Trond i formiddag. Trivelig te dæm det! Andreas og æ tok en lang dupp begge to - sliten etter et par matrunda i natt. Godt te oss begge å sov litt ekstra!
Etter duppen te Ine, vart det handletur og så middag oppi te Koen. Og så hadd jammen mæ herre dagen gått og. Tida går fort når man har det bra!
I mårra bli det kos og leik på formiddagen, og så bursdag te Ole på ettermiddagen. Vi har kjøpt STOOOOOR pakke!!!!


Ine har vært i storslag i dag. Leike sæ masse, og vil gjerne hold på med Andreas. "ta nå derre smokka da!!!"


Må og vis fram englebarn - smykket mitt. Kjempefint vettu. Ei jente og en gutt!



Ellers må æ sei vi e skikkelig klar for vår! Forrige uke va det jo bart og fint oppi her te oss, og æ kikka etter hestehoven i grøftekanten. Den gang ei - no lave snøen ned. Det e vel omtrent første gangen æ ønske mæ regn i stedet for snø. Det e nå en ting at vi ikke har sol og varme, men kutt nå ut herre snøen da! La det vær bart og snøfritt. Vart nesten litt glad da æ så at YR.no meldt varmegrader og regn te uka. Mars'n e straks ferdig - første vårmåneden - og det ligg en halvmeter snø overalt!!!! Nei, takke mæ te. Æ e glad i vinter'n ja, men no e det nok!

1 kommentar:

  1. Gaven var kjæmpe stor og kjæmpe fin. Tusen Takk!!!

    SvarSlett

 
Free Hit Counter