11. mars 2011

HURRA!!!!

ANDREAS - 5dg gammel


Så har familien vårres blitt 6 stk. Endelig! Vi har venta lenge, og kanskje har ventetida føltes lenger i og med at vi har visst om datoen for når lillebror skull kom.

Ei stolt storesøster sammen med den gode lillebroren sin :-)


Kvardagen har no forandra sæ ja. Godt over ei uke har gått allerede, sia keiser’n vårres såg dagens lys. Andreas vart født på st.olavs hospital forrige tirsdag, 1.mars.

Vi va førstemann i køen på operasjonsbordet den dagen, og uten at det kom anna ting i veien, vart vi gjort klar i halv 9 - tida på mårran. 08.51 fikk vi sjå en lang og slank gutt, helt kvit av fett, og prikk lik Ine. Legen sa at han prøvd å skrik allerede mens bare hode stakk ut av magen J Lyd va det i han ja, og han rakk itj mer enn å kom bort på bordet te jordmor, før tissestrålen stod en halvmeter til værs og langt utpå golvet!!!

Han vart målt og veid te 3795g, 52cm lang og hodeomkrets på 37 cm.

Etter det fikk han vær sammen med mamman og pappan sin resten av dagen.


Selve operasjon har gått greit. Har ikke hatt nå smerta i såret, bare litt luftsmerta i bryst / skulder, samt at æ kjent litt te resten av magen etter behandlinga æ fikk underveis. Men det kjentes likedan ut etter Ine kom te og, så det e sikkert nå greier med livmora som trekke sæ sammen.




Endelig besøk på sykehuset - veit itj kæm som savna kæm mest... Stor stas med baby værtfall!

"... sjå da - fingran hannes..."




Å møte Andreas har gått utrolig bra for Ine. Hu e veldig interessert i han, og synes det e en fryktelig KJEDELIG lillebror – han søv jo bare… Men hu passe på han, kose med han og kikke på når han søv – sånn omtrent hele tida. Sympatiskrik når han sutre, og e superflink te å hjelp te med stell og bleieskift. Jo, dæm bli nok godkompisa derre toan.

Reaksjonen hennes har nok mest dreid sæ om at mamma’n ikke kan løft hu opp, men det går sæ mer og mer te etter kvart som dagan går.





Ellers har vi bynnt å få litt besøk, og alle som har lyst te å kom innom en tur, e hjertelig velkommen oppi bakkan te oss. Veien e snø – og isfri!!!! Greit å send på ei melding først da kanskje J


I går ba pappa'n oss med "ut" på middag. Da vart det trilletur på toppen, og pølse med brød stod på menyen :-)



HÆRLIG!!!!!!!



Det bli nok my hjemmetid ei stund framover, ettersom æ ikke får løfte / bære nå mer enn Andreas. Bli itj nå vogn og utstyr inn og ut av bil da nei, på nånn uka. Men det e egentlig helt greit - godt å bare sulle hjemme!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter