26. feb. 2011

Da e vi klar

No e det like før æ bli storesøster!!!!!


2 hele daga igjen + nånn nervøse tima... Det e alt som gjenstår før vi trår inn i en ny verden. Lillebror kjæm te verden tirsdag 1. mars, forhåpentligvis i rett tid på mårran. Håpe vi slepp å vent nå leng utover dagen værtfall - at det ikke bli andre akutte ting som sett oss på ventelista.

Spent e vi - veldig spent. Glede oss masse, og undre oss på kordan ting bli. Koss ser han ut? Koss reagere Ine? Koss går det med operasjonssåret? Bli han like snill som søstra si når det gjeld soving? Mange, mange tanka surre rundt i hodet. Vi får ta ting som dæm kjæm!

Før den tid, kose vi oss sammen de siste dagan - en familie på 5. Snart e vi 6 :)
Ine har vært en del i bhg på dagtid, og sjøl har æ hatt rolige daga heim, for å samle opp energi og overskudd. Hundan har vært med mamsen på nånn små kosetura i skogen om dagan. Må prøve å rør mæ litt, for det gjør godt te rygg og bekken. Finværet har i tillegg gjort godt på humøret.



Ipad e arti!!!!


Mårradagen ska brukes te nånn små ærend og ting som må gjøres før det brake løs. Har så smått bynt å pakka litt, men my gjenstår. Samtidig e æ helt klar på å ta det med ro, for det ska lite te før det bli krøll... Ska prøv å kos mæ mest mulig med Ine og papsen. Og hundan sjølsagt!
Det e en hærlig gjeng æ har rundt mæ gitt!!!!

3 kommentarer:

  1. Vi glede oss vi å
    - og vi glede oss te å møte litjgut'n!
    Klæm frå oss i Sørlia

    SvarSlett
  2. Hei tantis:)
    Herlig gutt dåkk har fått! D øverste bilde, har itj du et sånt et av a Ine å?:)
    Stor klem!

    SvarSlett
  3. Feil innlegg;) Ment d øverste bilde av Andreas i øverste innlegg på sida;(

    SvarSlett

 
Free Hit Counter