10. feb. 2011

snart snart...

Vi e straks klar for å bynn på en ny tidsepoke her i solbakkan. Om ikke lenge får vi en liten prins som ska passe inn i familien vårres. Det bli nye daga der fokus ikke bare bli Ine lenger. Spent e vi alle mann, og Ine synes magen te mamman e kul, sjøl om hu ikke skjønne at det e en liten baby inni der. Kose med, og klappe på den titt og ofte. Du skull ha sjett a i går da vi va te jordmor... Dæm toan sammen undersøkt magen grundig og godt gitt, og hu jabba med jordmora "om det dæm holdt på med" :) Rare jenta!
Hu bli nok ei super storesøster! Vi e så absolutt klar for 1. mars - på mange måta. Ikke minst e mora klar for å få vekk magen, få ha ribbeinan sine i fred, og få tebake en normal rygg og bekken.
Æ e my sliten for tida, så det e godt å vær sykemeldt for fullt, samtidig som Ine har sine daga i bhg. I dag va æ opp en liten tur da gjengen ordna sæ på mårran, og så krøp æ te sengs igjen. Vekkerklokka holdt på en halvtimes tid for å få mæ våken, og etter å ha lufta hundan såvidt, va det klart for frokost sånn 11.15.... :-) Godt å kunn gjør sånt innimellom og.

Prøve å ut og rør mæ bittelitt innimellom. Har fysioterapi 2 gang i uka, og i går rusla Ine, hundan og æ en liten tur nedover feltet. Tok sæla på Figo, så han fikk dra Ine på akebrettet. Neste gang tar æ vel sæla på begge to, for det vart litt tungt for han oppover igjen.


I helga som va, kosa vi oss på høtta i Stugudalen sammen med Aud og Per J. Brukbart vær / temperatur og knall skiføre. Sjølsagt mått æ prøv skian, og det angre æ mæ for enda. Gikk greit så leng vi va ute (gikk itj mer enn 1km tenke æ), men det va vondt etterpå ja - leng etterpå! Men det frista sånn å ut i kanonføret... Håpe vi kan få te en liten påsketur :) Har itj vært på ski i år, og æ savne det!!

Aking utafor hytta va toppers!!



Ska nyte de siste par ukan no, før det bli babytid. Jammen går tida fort. Glede oss masse te å start på mars'n. Bli spennende!

Te helga ska æ og Ine på syforening m/ damer og barn te Siv Anita. Det bli TRIVELIG det!!! Glede oss. Papsen og hundan tenke vel sæ en tur ut i marka vil æ tru - godt te dæm det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter