29. jan. 2011

huj, kor det går...

Oi, som dagan går for tida. My som skjer oppi hodet, sjøl om vi ikke e så aktiv ellers. Likevel må vi vel bare konstanter at januar'n e straks ferdig.
Det har vært rolige daga i det siste, fyllt av ei sykemeldt mamma, ei febersjuk jente og en far som dermed har hatt en del hjemmekontor for å kunn strekk ut ei hjelpanes hånd når det trøngtes.
Æ går no 100% sykemeldt, og da avgjørelsa endelig va tatt og skuldran vart senka, kjent æ virkelig kor sliten æ faktisk va. Det vart dog itj nå likar at Ine fikk feber første sykemeldingsdag. Feber'n e store skrekken her i huset, sånn som vi har holdt på i høst. Legan derimot ber oss ha trua på medisinan hu bruke, men det e jammen ikke enkelt. Dermed bli det my tankevirksomhet og bekymring døgnet rundt. Søv dårlig om netter'n å, og e bort te senga og sjekke ved den minste lyd... Ine vart hjemme fra bhg fra man te torsdagen, da vi endelig såg at febern va borte. Dermed vart det en kortdag i bhg på fredagen, nå som hu sjøl va superfornøyd med!!!
Det gjord godt te mamsen og, å endelig få sov utpå litt etter ei bekymringsløs natt. I tillegg va æ ut og spist god mat sammen med SUPERDUPERGODE vænna på torsdagskvelden, og dermed vart fredagen virkelig fyllt av overskudd og humør! SÅÅÅÅ godt å treff dåkk igjen, Marit, Trude, Sissel og Sigrun. Guri malla kor æ savne å jobbe sammen med dåkker, og ikke minst ha dåkker i kvardagen min.




Fant ut at det va på tide å klipp litt hår. Masse småtusta her og der som stakk fram. Dermed fant mora fram saks og kam...

Va greit å klipp mens Ine inntok kveldsmaten. Derfor vart det smokk og koseklut etterpå :-)



Vi prøve fortsatt å ta en tur oppi Lånke i ny og ne. Fysioterapien te morfaren fungere tydeligvis, for sist vi va der, va han helt på læstan. Låg ned på golvet med Ine og kravla rundt. Tullige kaill - kom sæ nesten ikke opp igjen vettu :-) Men Ine synes det va helt toppers!




Morgenstund har yoghurt i munn...

Itjnå som e likar enn å få sitt og rot med maten sjøl. Vi øve fortsatt på å spis med skje. Vanskelig, men veldig arti!


Neste høydepunkt her i huset e nok sykehusbesøk te uka. Da får vi vit når vi bli foreldre igjen. Va på UL forrige uke, og da fikk vi beskjed om at det bli keisersnitt pga at morkaka ligg feil. Visst om at det kunn skje, og da det vart bekrefta, va det forsåvidt helt greit. KS e nok ikke førsteønske, men no har vi nå itj nå anna mulighet, og glede oss te å få satt dato for inngrepet. Litt spesielt å få vit leng på forhånd at den dagen kjæm lillebror te verden.
E spent på koss det bli å få en liten en te, og ikke minst om koss Ine kjæm te å reagere. Men har trua på at det bli skikkelig bra!!!!


No i helga e Malin her og ligg over, ettersom sjølingan e på Savalen. Trivelig!!! Frode og hundan e på vinterjakt i Meråker. Været e absolutt ikke det beste, men dem har nå tatt ei rype i dag. Sjekk jaktbloggen; http://my.opera.com/jakt/blog/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter