1. jan. 2011

Nytt år, flere nye muligheter

Godt nyttår!!!! Vi har kommi te 2011. Et nytt år som vi i Solbakkan glede oss te masse masse masse!!!!!

Men før vi tar fatt på det året, har vi lyst te å oppsummere det gamle. Det har vært innholdsrikt, så det tar vel nånn cm nedover på sida før vi har avrunda det ;-) Så, sånn har vi altså hatt det i 2010...



Januar...

Tuppa vårres veks og bli større. Gode jenta!
Det e tid for grøtsmaking, og jo jo men - det smake godt!!!







Vinter - første tur ut i pulk. Vi har vært på selbuskogen, og en tur oppi høtta. Pulk e toppers!!! Bli my av det framover! Glede oss.






Påskefri - som vanlig hadd vi fine daga både oppi tydal'n og i selbu. Fullt hus begge plassan. For første gang hadd vi ei påske oppi Stugudal'n uten sol, men den kom for fullt da vi dro ned te Selbu!





Mai:

Hundan og æ va med på agilitykurs i regi Selbu Trekk- og brukshundklubb. Kjempearti! Figo har jo konkurrert før, men det e lenge sia, så det va greit med litt oppfrisking. Ira synes det va topp hu og, men jobba på et helt anna nivå.




Ei sliten lita jente etter helgas kurs. Sovna i trappa sjø...


Steinar feira konfrimasjon sin. En kjempefin dag for oss alle!




17. mai - feiringa vart litt amputert, ettersom vi hadd en runde på legevakta den 16. Æ hadd fæle smerta i brystet, og det vist sæ å vær gallegrus. Innmari vondt, men litt voltaren hjelpa på formen ;-) Dermed vart det en liten tur ut i finstasen, for å sjå folketoget og spis middag.

Hyttekos på høtta te koens!!! Arti med disse, og den funke like bra inn som ut.

Mens Frode, Ine og hundan tilbrakte lørdagen på høtta, va æ med på Trude sitt utdrikkingslag. Kjempearti!!!! Ettersom vi endt opp heim te Sissel, va det kort vei på natta utover te høtta.



Frode lade opp te laksesesongen!!! (som ikke vart så veldig bra nei...)



SOMMERFERIE!!!!!

I år fikk vi te å kombinere permisjon og ferie - supert å ha fri så lenge sammen. Hele fam'en kosa sæ i lag hele juni og juli!!!! Ikke ofte man får te å ha ferie sammen så lenge.

Vi starta ferien med ei uke på Kreta. Hærlig vær, gode temperaturer, masse god mat og drikke, og ei tuppe som va i storslag hele tida!!!!





Vi hadd akkurat rukket å kom heim fra Kreta, og så va vi med på søskenbarntreff oppi Elvran. Store og små, i mange generasjona va samla te grilling og hygge.




Så vart det sommerferie på hjemmebane!!!
Det e godt å bare kos sæ heim, og gjør det man har lyst te. Og ikke minst å ha fri sammen så leng som vi har hatt i sommer.


Det har blitt nånn fine daga på hytta i Stugudalen. Det gir ro i sjela både for liten og stor, og hundan!!! Været va ikke det beste, men litt sol og varme har vi fått. Satse på at sommer'n bli varmar neste år!!!


På hjemmebane har Frode bygd platting med sandkasse. Ine har hjelpa te så godt hu kunn...



Årets gledeligste melding va klar midt på sommer'n; magen veks igjen, og Ine ska bli storesøster i mars!!!! GLEDE!!!!!


I slutten av juli feira vi Trude og Stian. HURRA!!! For et hærlig par. Gratulerer begge to. Vi hadd en super dag sammen med dåkker!!!





Augusten kom med en ny kvardag. Permisjonstida va over, Ine starta i barnehage og mamsen starta i ny jobb. Spennende daga skull det bli et godt stykke ut i august, men i stedet vart det sykehusinnleggelse pga feberkrampa som stod på 1 1/2 time!!!!
Seinar utover høsten skull det bli 2 nye runda med sykehus, nå som vi ikke ønske å opplev igjen!


september - tuppa vårres har blitt 1 år! Det vart feira med brask og bram! Hærlige, gode, snille tuppa vårres!

Ut på tur i skogen sammen med Ericka og Trond. Guttan vente på at jakta ska starte...


Så endelig...
Frode og hundan va med jaktlaget som vanlig oppi Meråker da fugljakta starta. Det va my lemen, og de første dagan va Ira og Figo mer opptatt av dem enn fuglan. Men det vart det fort slutt på da Frode gikk skikkelig lei....
Dem såg bra med fugl, og en god del vart med heim i sekken :-)





Snøen kom i oktober - altså i fjellet - men hundan og Frode jakta likevel. Gode bikkjan vårres gjord jobben sin vettu :-)

I november kom snøen og kaldværet. Sparkturer og aking va slettes ikke verst synes Ine, og det va ganske så arti å vær ute. Dog vart kulda litt for streng, så det har ikke blitt så mange utedaga i det fine vinterføret som vi hadd håpa.


Men det va mer enn nok å bruk tida på innendørs og. Vi fikk starta med julevask i god tid, og julebaksten smaka vi på ekstra tidlig i år.

Desemberdagan har æ skrevet en del om tidligar, så kort oppsummert må vi vel bare si at vi har hatt fine førjuls- og romjulsdaga!!!


Nyttår feira vi sammen med fam. Koen - i år oppi te dæm. Perfekt kalkun, god stemning, my elendig kyrrongspilling (ja, veit at kyrrong ikke skrives sånn...) dårlig humor på tv'n (selskapsreisen2) og fint fyrverkeri ga ei super avslutning på et topp år!!!




Jo, vi har hatt det veldig bra i 2010. Det e helt hærlig å vær mamma og pappa. Vi har en knall familie vi, som snart bli i likevekt, både når det gjeld kjønn og antall bein; 3 jenter og 3 gutter. Vi ser jammen fram te det nye året, og ønske det hjertelig velkommen. Håpe det bli like bra som det vi avslutta nettopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter