14. jan. 2011

fredagskveld...

Fredag og helg! Ei febersyk tuppe, en influensiert kjærest. Ja, ja - bank i bordet si nå æ, og så satse æ på at æ hold mæ frisk.
Godt at det da e håndball og korslag på tv'n, så slæpp æ å kjede mæ værtfall.

Vi e tebake i kvardagen igjen, etter ei kjempefin julehøytid. 14 daga på jobb e allerede gjort unna, og permisjon nærme sæ med stormskritt for min del. I neste uke bli det både besøk te lege og på sykehuset, for oppfølging.
Forrige helg kasta vi ut jula, og Ine synes det va arti å få vær med å pakk vekk nissa og anna julepynt. Flinke jenta. Men nisseluan va ikke aktuelt å ta vekk nei. Mått bare ha dem litt lenger...



Det e arti å sjå kor fort ting går framover for tida. Hu bli mer og mer stødig på fotan, og tempoet øke for kvar dag. Når det gjeld mat, så spises det med gaffel uten problem, og det øves med skje å, sjøl om det e litt vanskeligar. Bra vi har vaskemaskin!!!!





Vi e fortsatt veldig glad i bøker, og det leses kvar dag!


Nyttårsforsettet (det eneste i huset) te Frode går så det suse enda. Han har bestemt sæ for å ut mer med hundan (på ski etc...), og dem har hatt nå fine skitura i det siste. Forrige kvelden va dem opp ved Abrahallen sammen med Magnar og Sydney. Fikk kjørt sæ litt da, bretonan vårres, da dæm mått heng på en smågal irsksetter med rakett i rævva! Gjør itj det enklar med en 0,1 tonn småslapp, avdanka fotballspiller bakom heller da vettu. Ira bare segna om foran peisen da hu kom heim. Orka nesten itj hels på mora heller... Må tru formen bli likar og likar for dem alle. Merke at æ gjerne skull ha vært med ut på ski, men tar itj sjansen på det no. Får ta det igjen seinar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter