28. des. 2010

"En skulle vøri 4 år i romjul'n..."

God jul alle sammen. Juledagan flyg fortar enn all anner daga i løpet av året. Synd, for det e så gode daga!!! Vil gjerne ha mange mange fler av dem.
Kor hærlig e det ikke å ha ei lita tuppe i huset når det e jul. Sjøl om hu ikke har blitt 4 år enda, så e juledagan en skikkelig romjulsdrøm. Latter og leik står på menyen kvar dag, og Ine trampe rundt på mer og mer stødige bein. Så vart det at hu gikk te jul.

De første skrittan kom i starten av desember, men vi rekna med at sykehusoppholdet villa sett hu mer tebake. Men neida. Vesla har funni ut at herre e arti, og da e ingen motbakke for lang!


Julaften feira vi sammen med bestemor og bestefar. Tradisjonell ribbemat og moltekrem til dessert. Hærlig. Og så kom nissen vettu. Han va skummel, men ikke mer enn at pakkan han hadd med va mer interessant. Men kos te nissen? Aldri i livet!! Et lite vink fikk han med videre på ferden, og da va alt ok!



Det va greit å pakk opp litt gava underveis på dagen - må jo ha nå nytt å leik med. Kaffeserviset fra Ira og Figo va toppers. Dermed vart det servert kaffe dagen lang!!!






Det koka godt i et lite hode da resten av pakkan skull åpnes på kvelden, og Ine fikk mer og mer taket på koss man greid å åpne pakkan sjøl...
Akebrettet fra bestemor og bestefar va topp å sitt i, og da va det bare å kom med gavan på løpende bånd etterpå...

"sjå da.... ka æ får...."



1.juledag feira vi på tradisjonelt vis oppi Lånke. Hele fammen va samla te middag og kaffe. I år va vi hele 4 generasjona. Johanna har blitt hele 2 mnd og stor pie. Blid og fornøyd i ståket det fort bli når 20 stk prate i munnen på kvaranner.
Det vart en fin dag!!!

Ine har fått tak i en mobil - "jeg kommer aldri tilbake..."





Ellers har vi sjølsagt vært ut og prøvekjørt det nye akebrettet.




Da ska vi igjen si fortsatt god jul. Vi kose oss videre med julemiddager, kaffe og litt fest. Godt nytt år til alle!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter