5. des. 2010

julesesong

HÆLG!!!!

Vi har hatt ei innholdsrik helg - første smak på julebordssesongen. Frode festa sammen med jaktlaget på fredagen. God mat og drikke, og en god porsjon med skryt vil æ tru, va ingrediensan te kvelden. Æ og hundan va hjemme alene for Ine hadd dratt på overnattingsbesøk te Koens. Der har hu regjert hele helga, og va i storform da vi henta a i ettermiddag :-)




Sammen med "a-e" og "manne" (altså tante og malin) har hu herja og kosa sæ hele helga. Dem har vært skikkelig kunstnerisk - mala og tegna - og laga et kjempefint bilde på lerret (som no e hengt på veggen), laga snøkule og julekule, leika, vært på håndballkamp, spist my - som og har kommi ut igjen i like store mengder(!), og ikke minst sovvi leng på mårran. Heldige tantea!!!



På lørdagskvelden hadd vi billetta te "vårres jul" med Hans Rotmo på Lånkehallen. Super forestilling. Utrolig kor my vittig som kan bli sagt fra en scene, samt hærlig musikk. Vi va der sammen med Siv & Jørgen, og Berit. Masse kjentfolk å treff nedpå der og!
Etterpå va det tid for masse god mat heim te Lerfall. Kjempekoselig!!!

I dag har æ baka litt krumkaker, ordna litt juleblomster, og ellers bare slappa av. Henta Ine på ettermiddagen - superdupergodt å treff kospia si igjen.

No gjør vi klart for de to siste ukan på jobb, før vi tar en laaaaang og herlig juleferie. Før den tid ska vi både innom helsestasjon, jordmor og en runde på sykehuset. Men så bli det nissefest i bhg og jul på alvor!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter