22. des. 2010

God Jul

Da har julefreden senka sæ i Solbakkan. Vi har hatt fine daga i det siste, og endelig bynnt å få forrige ukes hendelsa ut av hodet. Alt av juleforberedelsa e over, og no ska vi bare kos oss te jula virkelig sett inn.

Frode jobba mandag og tirsdag herre uka, og Ine va i barnehagen. Sjøl hadd æ et par rolige daga hjæm - har ikke vært helt i formen, så da va det greit å bare ta det rolig. E fortsatt tung i hodet og snørrat, men ting går framover. Uansett, så e det jul bare en gang i året, og ting må gjøres! No ska det sies at vi har vært ferdig med det meste av det som skull gjøres i ei god stund. Likevel e det alltid nå å finn på.
I går strøk æ duka og gardina, og da ska æ si dæ det vart skikkelig julestemning her i huset. Siste rest vart gjort i dag - Ine va i barnehagen et par tima, for der va det nissefest. Imens dro æ på obs og handla julematen, og Frode va heim og tok siste julevasken. Treet og nissepynten kom på plass i kveld, så no e vi ferdig te jul.
Mårradagen ska brukes som vanlig - litt rundt omkring med julegava, og ellers masse kos og snavel.



leik med julekrybba :)

adventsstaken e kjempefin!!!


hjemmelaga konfekt og marsipan høre med her i huset!




klar for jul.


Ellers i dag har vi hatt besøk av Liv - Heidi, som e heim på juleferie. Det tok ikke lange stunda før Ine va på bølgelengde med gullmoa si, og leika og herja. Det va en kjempefin "hinkel-pinkel" som dukka opp fra posen te Liv - Heidi, te stor glede for Ine. Det bli nok en god-kompis framover. Superkoselig kort fulgt med å! Glede oss te å treff dæ mer i jula.

Da trur æ det e på sin plass å ønske god jul te alle leseran vårres. Vi vente med å si "godt nyttår," for vi må få te å blogge litt i romjula og!
Håpe alle får en fin litjjulaften før jula sett inn for fullt på fredagen.

From all of us - to all of you - Merry Christmas!!!

& co

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter