21. mars 2011

En ny kvardag tar form...

Så har det gått 3 uka sia æ lå på operasjonsbordet. Utrolig kor fort dagan går gitt. Kvardagen har såvidt starta her i Solbakkan. Frode e tilbake på jobb, Ine e i barnehagen, og Andreas og æ kose oss hjemme. Det bli mest hjemmetid enda, ettersom æ har fått streng beskjed om å ikke løft nå særlig. Derfor velge æ å la vær å lempe bilstol, vogn + + + inn og ut av bil. Forsåvidt helt greit å bare vær i ro heim, sjøl om dagan kan bli lang te tider no som været e bare møkk.

Hundan synes og det e greit at mamsen har permisjon!!


Ine har naturlig nok hatt litt reaksjon etter at Andreas kom inn i familien vårres, men det går sæ te mer og mer. No dreie det sæ mest om at hu ikke ska legg sæ, verken i vogna på dagtid eller i senga på kveldstid. Dog sovne hu med en gang hu får hodet på puta! Hu vil heller ikke bestandig dra hjemmefra om mårran, så æ trur nok det dreie sæ mest om å skilles fra mams og paps. Og "dea" sjølsagt - altså Andreas. Han har heldigvis stjernestatus te storesøster, og hu vil gjerne hold i / kikk på / vekk opp / stelle + + + Det e godt å sjå!


"æ sjøl"


Jo da, kvardagen e riktig så bra for tida. Glede mæ te å kunn farte litt mer hit og dit, uten å vær bekymra for å overanstreng operasjonssåret. Ska få tatt en tur opp te Selbu etter kvart, både på SUS / Sørlia / Nordlia og Uglemsmoen. Og så ska æ innom jobb en tur når det passe, og sjølsagt besøke all anner som e hjemme og har lyst på kaffegjester. Og så må det vel bli litt shopping... Satse på et bra skatteoppgjør :-) Får vel dagan te å gå :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter