22. mars 2010

Hærlige daga i hærlig vær!!! Endelig litt sol igjen, og da e det om å gjør å kom sæ ut, ut, ut!!!!!!!!!! I går pakka vi sekk og pulk, og tok turen te Selbuskogen. Ine trives kjempegodt i pulken, og e blid og fornøyd. Hørt kor hu jabba mens hu va våken. Røla godt for sæ sjøl ja! Dessuten e det helt toppers å sov der!!!




Dagen i dag starta med gråvær, men det tok ikke lange stunda før himmel'n igjen va blå. Så da tok vi hjulan fatt, og trilla nedover bakkan og ut mot sjøen. Hundan synes det va godt dæm og, å kom sæ ut en tur, stiv og støl som dæm va etter gårdagen... Gikk som nå presta hele veien!

Istedet for å trill mens Ine sov, bytta vi ut bagen i vogna med sittedelen, tok på dress og lue, og pakka voksiposen rundt tuppa. Hu syntes det va helt topp å få sitt og sjå sæ rundt omkring.








Det nærme sæ påske, og vi håpe på litt finvær da og. E så my artiar å vær ut da. Ska på handletur straks, for det konsumeres en del pølse, kvikklunsj og øl i løpet av friuka. (og my anna selvfølgelig!!!!) Tru æ ska unne mæ et glass vin el to for en gangs skyld - lææææng sia det no ja. Får sjå ka vi bli enig om, Ine og æ...

Vi e dessuten litt misunnelig på fam. Uthus som for tida e i sydligere strøk. Det har gjort te at vi sjøl har fått litt mer fart i di planan vi starta med tidlig i høst. Så kanskje ser det ut te Kreta-tur i juni. Regne med den går i boks om ikke lenge. Det ska bli hærlig det!!!!
Vi va på besøk te Sissel og Niklas før dæm dro. Alltid koselig å vær på besøk der i gården! Berit tok turen innom hu og, og skravla gikk som bare det. Veldig godt å ha sånne daga. Niklasguten har tatt beinan fatt (med litt hjelp) og ska helst ha med sæ nånn te å traske rundt omkring hele tida. Det e nemlig ARTI det! 10mnd og stor gutt!!!



Ine har ellers bynnt å skjønn at hu kjæm sæ rundt mens a ligg på magen og, ikke bare rulle fra rygg te mage. Det går rundt i ring, men lite fram og tebake. Bli vel det og snart tenke æ...





1 kommentar:

  1. Ska lov de de e godt me sydenvarme ja!! Her nyte vi livet - bassenget e ca 5 meter unna hotellromdòra - sà de e enkelt à sole se mens barna sòv!!! All inclusive e enkelt nàr'n ha me unga som et litt forskjellig!!!

    SvarSlett

 
Free Hit Counter