5. apr. 2010

påske :-)

En lang og god påskeferie er over. Vi er tilbake i Vika etter hærlige dager i fjellet. Som alltid, har vi vært hytteferierende, både i Stugudalen og i Selbu. Allerede lørdagen forrige helg var vi på plass i Hasselbu, sammen med svigers, Anita m/fam og Amalie (som satt på med oss oppover) Det er SÅÅÅ godt å kom sæ på hytta. Vi trives utrolig mye der - vi er og blir fjellfolk vi!

Med 6 voksne og 5 unger må du tro det var liv i leiren. Og så 2 bikkjer da. Figo og Ira ble igjen i Selbu, så schæferene Diego og Freud representerte de 4-beinte.



Med milevis med turområde utenfor døra, ble det ut på ski hver dag. Ine stortrives i pulken, og var selvfølgelig med. Det eneste som manglet var sola. Tror det er første påska vår i Stugudalen uten at sola var fram. Dog kom den for fullt da vi var i Selbu i slutten av påskeuka!



Vi tok skikkelig ferie gitt, for Ine sov godt i fjellufta! Nattatid mellom 7 og 8, morgenpupp mellom 6 og 7, for så å sove enda litt lenger... Hærlig. Men etterhvert ble det ikke aktuelt å sove mer, men i stedet helt greit å fjase en times tid i senga!!!!

Morgenfuglen fikk også smaken på brødskive med leverpostei, så da måtte grøten vente til lunsjen!

Herjing er moro! sammen med Brede, Synne, Amalie og onkel Dag

Ole H og Hans O var i nabohytta, og da kikka vi innom med bursdagsgave til Ole. Hurra for deg!!! Ble dessverre ikke noe skitur sammen med dem i år, men satser på en solskinnsdag neste år i stedet!!!

Vi dro ned til Selbu på onsdagen. Liv - Heidi og Kristoffer hadde også tatt turen - trivelig å treffe dem igjen. Lenge sia sist nå.
Masse god mat, snavel og sene kvelder med kortspilling ble fasiten for resten av påska. Ikke enkelt å måtte legge seg fordi man vet at man snart skal opp igjen - ville helst holdt på enda lenger!!! Men Ine er nok morgensjefen, så mellom 1 og halv 2 var man som regel i seng.

Og endelig kom sola - hærlige dager ute i skauen. Ikke noe problem med liten unge når hun koser seg i pulken og ved bålet! spennende saker! Dermed ble det mange timer med utetid hver dag. Bra vi smurte med sterke saker, for vi har fått fin farge alle sammen!
Det ble mye lek og moro i skibakken for barna, samt litt sol for hungrige damer... og kjedelig høtteliv for fjortiser som "orke itj / hæle itj" å være med ut. Bare sitt og fis på høtta du, Vegard! Kan du angre dæ no!!!!
Videoer med lek, knall og fall kommer - må bare klippes og redigeres litt først :-)

glad og fornøyd - nettopp våkna




Ut på tur, aldri sur :-)

PÅSKA VÅR I BILDER...


Slaraffenlivet ble halt ut i det lengste. Vi dro ned mandag ettermiddag, etter en hærlig dag på selbuskogen. Helt supert å komme tilbake til solbakkan, for her er det skikkelig vår. Trærne står med knopper, alt av snø er borte og hestehoven varmer seg i vårsola!
Det beste med å no vær heim, e vel å kjenn kor godt det e å slipp å dra på jobb!!!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter