22. apr. 2010

en helt vanlig dag på jobben...

vi har hatt mange ordinære dager i det siste - gode dager. Det har blitt litt utearbeid å henge fingrene i - mangt et tre har blitt sagd ned i det siste, og nå ser vi faktisk lenger enn plena vår... Det kappes, kløyves og bråttes. Løv rakes vekk fra plena og busker blir beskjært. Riktig bra tror jeg det blir.

Og ellers går dagene i jobb; Frode trykker på tastatur, spille fuzz og drikker kaffe, mens jeg er hjemmeværende småbarnsmor... frem med puppen, lage grøt, skifte bleie, leke på gulvet, trille tur, synge falske toner, vaske klær/kopper/gulv, henge opp klær, brette sammen klær, handle, etc etc... Da er det godt at datanerden i huset kommer hjem og lager middagen innimellom - Frode er super på kjøkkenet!!! Super er han på badet også, sammen med Ine, engang mellom kl 6 og 1/2 7. Da vasker de rundt - gang på gang, hver kveld nesten :-)



så sånn går no dagan... jobben som hjemmeværende e snart over, og i mårra ska æ på intervju om ny jobb. Spennende. Så får vi sjå kor ferden går etter sommerferien :-)

1 kommentar:

  1. Håper nå å fortsette å se deg også neste år jeg da! Våren er deilig!

    SvarSlett

 
Free Hit Counter