1. mars 2010

endelig mars

Mars høre vel strengt tatt med i vår-månedan, så no vente vi på at løvet ska sprett like fint som på fastelavensriset. My sol og finvær i Solbakkan vettu, så det e vel bare å finn fram shortsen snart :)

I helga va Ine og æ oppi Stugudal'n. Va itj så my snø der, så våren kjæm vel fortar enn tidligar der å, hvis det da itj kjæm mer i nærmeste framtid. Men det va mer enn nok snø te å kom sæ en tur ut på ski. Med Ine godt pakka i den ene pulken og Vetle i den andre, dro vi på ski hele gjengen. Anita m/fam va og oppi der, og sammen med Aud & Per Jan va vi litt av en saueflokk som tusla innover lia!


Ine kosa sæ masse på hytta, og va stort sett i strålende humør. Men når hu bli trøtt, så e det ingen bønn - da e det sovetid, og det FORT!!! Det va stas å vær sammen med Brede og Synne. Hu lika sæ godt i fanget te dæm.


Vi glede oss te flere hyttetura utover vinter'n (våren...) og snart e det påske. Satse på finvær og hærlige daga med pølse, kvikklunsj og appelsin!!!


Dagen i dag har vært trivelig. Camilla og Arak kom på besøk. Skikkelig søtnos av en liten tass. Bløt og myk i pelsen, men tøff i trynet ja!!! Han fikk hils på Ira, og kjefta hu huden full i starten. Forsvarsmekanisme, for hu va litt stor... Men etterkvart gikk det veldig bra, og dæm sosa rundt kvaranner i lenger tid :)

Figo mått vær ut i hundegården. Han kan få møt Arak seinar. Nok med en gal hund i gangen...





























Uka e proppfull av gjøremål (nok en gang...) Mor & barn - trening i mårra, besøk te Camilla og babysvømming på onsdagen, besøk te Marit & Ingrid (sammen med Trude & Sissel ++) på torsdagen, og helgekos med familien på fredagen. Og så e det jo meldt knallvær og mildt tors/fre, så vi må jo få te en tur ut i finværet. Enten på ski eller bare trilletur. Me får sjå!


No har æ atter tenkt å knus Frode i ludo - kose oss med brettspill av og te (eller egentlig ganske ofte...)

Have a nice week - I will!!!!




1 kommentar:

  1. Malin Renate Koen1. mars 2010 kl. 12:00

    Hei:)
    Kommer dere til oss i påska?
    Og jeg håper dere blir i mere enn 3 dager:)
    Jeg gleder meg i allefall te påska te æ møte a Ine og ska kos me både dæ,Ine,Frode,Livva,(Kristoffer),Hans,Ole,Henrik,Vegard,Mamma, Pappa og Mæ:)
    Hils dem Hjem da og gi Ine mang kosa fra mæ:)
    Kos og klem fra Malin<3

    SvarSlett

 
Free Hit Counter