30. jan. 2013

skin sola :-)

Etter en laaang down-periode, e no sinn og humør på vei opp igjen. Sykdommen e ut av hus, gammelt skolearbeid e unnagjort, nytt studiesemester e i gang, og det e fine daga - både på jobb og hjemme. Stakkar dæm rundt mæ i kvardagen som får gjennomgå av alskens kommentara, dårlig humor og ironi som boble og vil ut :-) Dåkk får bare smekk tebake - damen tåle det :-)

Å farte ut i marka i tide og utide gir energi, og vi prøve å trim av oss litt julelatskap og ribbefett både æ og hundan for tida. Det bli stort sett i nærmiljøet - det e godt å bare ta på sæ yttertøy og gå ut når man føle for det,  og når du først e ut en dag, får du mer lyst dagen derpå :-)


Ungan e å glad og fornøyd om dagen - dæm trives i bhg, og e blid som sola både når dæm drar dit på mårran og når dæm bli med heim igjen på ettermiddagen. Dæm leike godt i lag heime, og Andreas tar igjen overfor ei storesøster som herse for my. Gråt og latter går hand i hand - vi si "unnskyld" og gir en klem, og så e leiken i gang igjen.
Ellers e "koffår" et ord som gjentas UTTALLIGE gang i løpet av en dag no. Og hvis du te slutt si "æ veit itj koffor," så får du bare et "hæ" tebake - "hæ mamma?????" Trikset e å bynn med nå anna, og med vilje "glem" samtalen som alltid fortsette med "koffår" fra motparten... Ja ja.... Andreas skravle i vei, bare mer og mer! Snodige guten. 

Kjenne æ glede mæ te alt vinteren og våren har å fare med frem te sommerferien - det bli studiesamling snart, skigåing, snørekjøring,  rødvinshyttetur med snupper, vinterferi, påskeferi, besøk te Charles og Camilla, hytteliv, oppussing, harrytur på storlien, Manchester, fotball, York, eksamen x 4,, gode og travle daga på jobb ( les; vårsemester med 10.kl )  Det bli HELT SIKKERT my anna som skjer innimellom og, så det e bare å ta på sæ sikkerhetssælan og heng med trur æ :-)  

Starte dog rolig - med en fridag i mårra!  See ya J    (...og hurra med dagen te Trond, som kjenne alderen tynge...J)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter