27. feb. 2012

ferien er over...


Så er vi tilbake i hverdagen igjen. Det har vært ei superfin vinterferieuke, som så absolutt var etterlengta. Vi bestemte oss for at dette ble en voksen-fri-vinterferie, så begge kidsa hadde sine 3 dager i bhg. (Andreas er i gang for fullt)  Da fikk mamsen og papsen litt pusterom til å gjøre andre ting. Deriblant fikk jeg malt ferdig det nye barnerommet, og i kveld henta papsen vinyl-klistremerke-pakken på posten. Så da fikk vi satt opp sirkustoget før Ine og Andreas krøp til køys på nytt rom for første gang.



Det var ikke hver dag I & A var i bhg, og på hjemmedagene hadde vi rolige kosemorgener, med smokk, kos og pippi :-)
 




Vi har hatt gode dager hjemme. Ettersom Frode fortsatt har permisjon, var vi så heldige å få ha vinterferie sammen. Helt topp. Godt å bare gjøre det man har lyst til, sammen hele gjengen!


Onsdagen tok Camilla og jeg en kveldstur i lysløypa ved stavsjøen. Helt supert å ha motor foran, i form av Arak, Ira og Figo. Vi fikk lufta oss alle da :-)




Siste helga i vinterferien tilbrakte vi i Selbu, på hytta til Koens. Fine dager ute og inne. Vi aka, bygde snøhule, hoppa på jetski, og hundene og jeg tok en snartur på ski også. Og bål hørte med selvfølgelig. Pølsegrilling er en selvfølge. Like stor selvfølge var kortspillinga på kveldstid. Da er det trivsel da!




Figo ville så absolutt være med på ablegøyene...



























Et år tilbake i tid, var vi så heldige å få denne se kjekkasen for første gang.



Og nå er han straks 1 år :-)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter