25. jan. 2012

så va det far sin tur...



Joda, nyåret har startet med sykdom. Og så var turen kommet til Frode. Dog ikke snørr og gørr. Neida - RYGGEN!!!! Glei på glatta - liiiiten knekk i ryggen, som ble bare verre og verre. Å ha ryggpasient i huset er bare guff. Jeg er IKKE misunnelig på aleneforeldre nei. Definitivt ikke! Værtfall ikke med to små og to bikkjer, samt en vedovn som SLUKER veden i disse kalde tider! Ja ja - vi sutrer ikke. 
Det har blitt ei uke hjemme på meg, og jeg gleder meg litt til å gå på jobb igjen i mårra. Må være lov til å si det.  Aud kommer og hjelper til i mårra. Frode skal tilbake til kiropraktoren. Håper det hjelper.


Da er det 3 av 4 som har vært syke dette året. Og med influensa-smitte på topp, ligger det vel i kortene hva som kommer til å skje...
Til så eventuelt skjer, tar vi dagene med ro og prøver å kose oss.




I dag har vi aka og dissa i finværet. Etter duppen til Ine, fikk vi til en liten tur i bassenget. Kosa seg da, tuppeline. Plompa under også, lettere forskremt!! Et brutalt møte med vannet. Må bli flinkere til å ta turen i svømmehallen - vi har godt av det alle mann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter