2. jan. 2012

Godt nytt år!!!


Nytt år i alle fall. Så "godt" har det ikke vært så langt. Heftig har det vært, på flere måter... 

Andreas har vært snørrete siden lenge før jul. Tørrhosten kom like før jul, men ga seg litt igjen. Han ble mer og mer slimete, og det virket som ting smått om senn løstnet. I tillegg har han vært i strålende humør, der han har rast rundt i gåstolen sin. Derfor kontaktet vi heller ikke lege. Det var først i går, da feberen kom og gutten var sutrete, at vi tenkte på å ringe legen likevel. Kraftig ørebetennelse og sår hals! "Bruker dere lue på ham?" Ja ja, leger kan spørre om de utroligste ting, midt på vinteren.

Selv har jeg gått rundt og furta, og syntes synd på meg selv, ettersom permisjonstida nå var OVER! Nesten klar for planleggingsdag i dag, krøp jeg til køys i går kveld, egentlig litt for seint. Jon Blund rakk ikke å komme engang, før "uværet" Andreas var i gang. Host & hark, oppkast & gulp, bæsjing gjennom alt, "vil ikke sove mer", ja hvordan skulle dette bli??? En skikkelig trivelig start på Frodes pappapermisjon!!!

Da jeg kom hjem fra jobb i dag, sliten og med verkende hode, satt ei lita, pjusk jente i godstolen, med streng beskjed fra pappa om ikke rope, ikke springe, ikke synge, men bare være rolig. FALSK KRUPP!!!! Og feber selvsagt. NEI NEI NEI!!! Stakkars Ine. For en grusom lyd i brystet. I kveld har vi tatt henne opp et par ganger, og satt oss ved vinduet. Da letter alt med en gang. Vi er spente på hvordan denne natta blir. (Andreas har allerede "spydd ut" et sett med sengeklær...)

Som om syke barn ikke var nok, så måtte jo hundene skape litt hodebry på nyåret også. I går kveld skulle Frode ta en tur ute med Ira og Figo, for de hadde vært inne mye i løpet av dagen. Etter ei god stund kommer Ira og Frode inn igjen, uten Figo. Egentlig ikke noe nytt, for det hender han tar en tur i skogen dersom han får løpe løs. Dog kommer han alltid tilbake etter ei lita stund. Men NEI - ikke i går kveld.  Etter en times tid, og klokka nærmet seg halv 12, tok Frode turen ut for å lete. Han hørte bjeffing oppe i lia, og tok beina fatt. Joda, vårt matvrak av en hund hadde fått ferten av noen saftige bein, lagt ut i ei revefelle. PANG, der lukket buret seg gitt, og inni satt så visst ingen rev. Bare en matglad (og livredd) breton!!!! 


Slitne er vi. Av det nye året. Vil heller ha tilbake det forrige. Det ble nemlig avsluttet på en hærlig måte. Gode juledager sammen med store og små;  mye deilig mat og drikke, godt selskap, fine gaver, late dager, og barnpipass Dog med "tilbake-til-hverdagen-følelsen" limt fast i bakhodet. Det kastet nok litt skygger over ei ellers super høytid, må nok innrømme det. Burde ha funnet et annet tidspunkt å starte på jobb igjen, enten før eller senere.



Julaften ble feiret her hjemme sammen med mamma, pappa, Ole og Hans. En kjempefin dag, foruten at Andreas absolutt ikke skulle sove ettermiddagsduppen. 
Nissen kom på besøk med spennende pakker J


I resten av jula har vi vært både i Lånke, Dullum, Malmtunet, Dronningberget og i Lauglobuen. 
På nyttårsaften dekket vi bord til 10, uten Ine og Andreas som tuslet i seng før kalkunen stod på bordet. Nydelig mat - all ære til kokken, trivelig selskap og knallharde fighter i kyrrong og boms! Selv avsluttet jeg 2011 som president, og avsluttet nyttårsselskapet i 2012 som boms... Ja, ja.


 


Nei, nå ble det nok for i kveld. Det var godt å få ut litt nyttårs-frustrasjon, og skal nå tusle i seng, i håp om å få sove noen timer før morgendagens møte med nye elever.
Vi får tro at Frodes pappapermisjon bare blir bedre og bedre!!!

Jeg lagde "årskavalkade" i fjor - var moro å oppsummere 2010 og se hva vi opplevde i løpet av året. Derfor fortsetter jeg trenden, og en for 2011 er underveis. Kommer om noen dager J

OG FORRESTEN: bilder fra julehøytida ligger i fotoalbumet til høyre!!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter