20. nov. 2011

klar, ferdig, GÅÅÅÅ

... og julekakebaksten er i gang i Solbakkan! I dag har vi hatt en runde med pepperkakebaking, der Ine "baka" så godt hun kunne. Kjempefine pepperkaker har det blitt, lett inspirert av Bakemester Harepus i Hakkebakkeskogen. Julegaven fra tante Janne & co fra i fjor, har akkurat blitt interessant, og da leser vi, synger og hører på lydboka litt sånn om hverandre. Og når det bakes pepperkaker der, kunne ikke vi være dårligere!!!

etter å ha trippet rundt i finkjole hele formiddagen, gjorde vi klart for dagens dupp med litt kos og lesing fra hakkebakkeskogen, vel vitende om pepperkakebakinga på ettermiddagen.






godt å kvile litt etter all bakinga...




Livet går ellers sin vante gang her i huset. Litt vasking i ny og ne, mye leik, ut på tur, og straks ser vi enden på julegavehandelen. DET er vi glade for. Dyrt å prioritere permisjon uten lønn... Ja, for faktisk er jeg ferdig med fødselspermisjonen nå. Utrolig så fort tida har gått. Jobbing blir det etter jul.
Når det gjelder permisjon, må jeg si at jeg likte bedre å få baby i september i stedet for mars. Da fikk jeg gå i ammetåke hele høsten og vinteren igjennom, for så å "våkne til liv" da våren og sommeren kom. Denne gangen har vår og sommer forsvunnet i tåka, og nå er det straks jul! Jøye meg! MEN, det har vært ei fantastisk tid. Et priviliegium å få være hjemme med to sjarmtroll. Helt hærlig!!!! Bikkjene og mannen i huset har vel også dratt nytte av ei hjemmeværende mor, med litt flere turer i skog og mark (for hundene sin del) og DEILIG middag på bordet omtrent hver dag!!!!!

For tida sprader hundene rundt omkring med nye halsbånd. Vi er utrolig fornøyde med utstyr og service fra Kifani Hundeutstyr. Så da jegeren i huset "la igjen" Figo's halsbånd i Snåsa under jakta, kom en gylden mulighet til å få nye bånd til jul. Dog greide vi ikke å vente med å bruke dem...



...og halsbåndene fra sist vi bestillte



Andreas kommer seg fremdeles ikke framover, bare i alle andre retninger. De siste dagene har han begynt å få beina under rompa, og er oppe og prøver seg på alle fire. Det blir vel snart mer liv i leiren.



Leik er det i alle fall mye av for tida! Moro det!



Neste helg inneholder middag på byen, Halvdan Sivertsen i Olavshallen og ikke minst første søndag i advent. VI GLÆR OSS!!!!! Julestjerna og adventsstaken skal på plass, og nissekalenderen, ja det blir nok mer interesse for den i år enn i fjor :-)







2 kommentarer:

  1. Merka mæ at mora va bra med fotballen:) rætt oppi kassa. Sikkert slekt med bror sin ja.

    SvarSlett
  2. synd å måtte skuffe dæ, men det va nok hassel-skruen du såg.... og han e vel slekt med bror sin han å!

    SvarSlett

 
Free Hit Counter