31. okt. 2010

høstsøndag

Siste dag i oktober... Tida går jammen mæ fort, og her i huset glede vi oss te jul. Bare 1 mnd igjen no... Da kjæm adventsstaken opp sammen med stjerna og pakkekalenderen. Julekoppa og glass settes i skapet når kjøkkenet e vaska rundt, en eller anna gang før 1. desember. Og så glede vi oss ikke minst te nissestreker fra røde og blå nissa kvar dag i desember.
Neste helg starte julebaksten, med litt SERIØS flatbrødbakst. Glede mæ!!!!

De siste dagan har vært fylt opp med aktiviteta. Fredagskvelden va det klart for halsen u sitt "julebord" - dvs den årlige blåturen. Det vart en kjempekveld med my god mat / drikke og artige påfunn. Bowling og dans e vel ikke det mest praktiske for gravide som bynne å kjenne litt te bekkenet, men men.. Sånn vart det herre gangen. Kjent det "litt" dagen derpå ja!

Dagen derpå starta forresten med at vi dro på 50års-dag med ei kurv full av frokost. Søster Ann-Siri feira dagen sin forrige helg, men vi hadd lyst te å innom en snåptur likevel. Som sæ hør og bør, va det hengt opp plakat på garasjen (nabofanteri???) om jubilanten.
Da vi kom dit, hadd sjefen i huset såvidt fått fyr i ovn, mens kaffetrakter'n ikke va satt på enda. Jubilanten sov søtt i senga, og fikk syngende oppvåkningstoner. Hurra for deg :-)
Va itj der så leng, men koselig å innom en liten tur læll!
Seinar på dagen va vi invitert på middag oppi Lånke - ribba va ferdig og klar te servering da vi kom. Hærlig å bynn å smak på julematen. Vi hadd i tillegg vært innom Hellsenteret i forkant, og kjøpt med nystekte smultringa te kaffen :-)



Ellers har æ blitt gammeltante sia sist. Camilla og Vegard fikk ei nydelig tulle på Levanger sykehus 27. oktober, laaangt på overtid. På tide at du kom no, Johanna!!!! Glede oss te å treff dæm når dæm kjæm sæ heim.



Dagen i dag har vært bare kos. Det vart en lang og lat formiddag for min del. Ine og papsen regjerte på mårraskvisten, og hadd malestund etter frokosten. Dermed fikk lambi-lammet en skikkelig fin fargesammensetning :-)


Etter duppen te Ine har vi vært på trilletur, med pitstop på lekeplassen. Dissa, leika i sandkassa og sklidd på sklia. Ikke så veldig arti i følge Ine, men sånn e det no en gang. Vi må lær oss at leiking ut kan vær arti å. Det vart likar da vi kom heim, og tok med gåvogna ut på platten. Det va arti ja! Og med litt kjeks og drikke sammen på platten, vart utetida avslutta på en super måte. Hundan va værtfall enig i det!!!

Det ble vaffel te lunsj etterpå. Hærlig!




Det e godt å bare sulle og kos sæ dagen lang, uten å ha nå spesielt som MÅ gjøres!

I skrivende stund snorke dæm godt begge dæm toan som va opp tidlig i mårrest. Godt te dæm det!!! Snakk om avslapping!

PS - for dem som ikke fikk med seg Skavland på fredagen... Klikk på linken; Axis of Awesome Artige saker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter