10. okt. 2010

høst

Endelig snart høstferie - e skikkelig klar for det no. Har vært slitsomme daga innimellom i det siste. Mest for at kroppen har behov for mer kvile enn vanlig. For dem som ikke veit det enda, så e det en liten guttepjokk som held på å veks sæ stor og fin i magen te mamma'n :-) Klar for å sjå verden i midten av mars.


Prøve å ta en liten dupp på ettermiddagan, for å lade batterian. Det gjør godt.
Det har vært hektiske daga på jobb i tillegg te graviditeten og ikke minst ei veldig aktiv Ine, så energinivået har ikke vært på topp. MEN, satse på at høstferien gjør nå med det. Kjenne at det i allefall e SUPERT å jobbe bare 80% og ha en fridag i uka.


I helga har vi feira 2 x 50års dagan te Janne og Geir. TRIVELIG!!!!! Ine har overnatta oppi Dullum, sammen med søskenbarnan på Saksvik. Snille bestemora! Va godt med en middagslur te bestemor og bestefar i ettermiddag!!



Nattatid i solbakkan....
litt Emil i lønneberga før det bli sengetid, men e sååå trøtt...


Men har alltid tid te litt siste fjasing med pappa'n :)





Ellers har tida i det siste gått med te skolearbeid, leik, mat og soving. Vi har itj gjort all verden utenom det dagligdagse. Frode og hundan va på jakt i dag. Så bra med fugl, Ira jobba godt, det vart fyrt av en del skudd, men ingen fjær med heim dessverre. Hmmm, nå må gjøres...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter