22. aug. 2010

sukk...

Søndagskveld...

Skolearbeid bli klart te ei ny uke. Første uka på jobb. Møte elevan for første gang i mårra. Skull jo egentlig gjør det forrige uke, men det vart nå itj sånn.

Kjenne at æ savne SUS. Skulla så gjerne ha trampa rundt der i mårra.

Å få en klem av Sissel tidlig på mårran, en sånn omtrent i 10-tida, en når æ går forbi a i gangen, samt et par før æ drar hjæm. Gjerne en gruppeklem med Trude, Marit og Sigrun å da :)
Sigrun, o'dyktige Sigrun som æ e så glad i, som har kontroll på alt og alle, og da særlig Anne-Lise "som ikke veit helt når hu ska te time i koss klasserom" :-)
Preben, som kjæm med allverdens av dårlig nordlending-humor, og Trude, gode, snille, hærlige trudelutt, som sammen med mæ, late som vitsan te Preben e arti!
Rothøvvet Marit som te stadighet må "rydde" arbeidsplassen sin.. Hi hi :) Å kor det bli æ savne dæ, og å få rote på plassen din :-(
Torbjørn, som sitt på msn, (altså ikke fysisk PÅ msn, men... hadd vært litt kult det og egentlig!) og skravle med Trude fordi han ikke orke å ta turen innom vårt overfylte skravlerede av et arbeidsrom...
Gunn Anita, som har vært på jobb sia kl 05.00...
Og resten av damerne baki kroken som passe på mæ.
Solveig på kontoret, som sammen med Anders, har gode svar på alt du spør om, uansett formulering, emne eller tidspunkt du spør på.
Arve, som... Ja du Arve du Arve. Dobbelt så lang som mæ, femdobbelt så flink som mæ på gitaren og nesten like god som mæ te å blokke i volleyball, jo han e mæ litt av en kar.
Resten av teamet mitt, som skape trygghet og glede.
Aill anneran i kollegiet å, som æ trivdes så UTROLIG godt sammen med.

Blæh, æ vil trampe rundt i et nedslitt lokale, der æ kjenne kvar krik og krok ut og inn. Kor æ veit å finn alt av bøker og utstyr, og hvis du ikke finn det du ska ha, bli du alltids hjelpan ved å leit i skuffa te Gunn Anita eller Arve. Tesammen finn du det meste der!

Istedet må æ dra på jobb i et nyoppussa, fint skolebygg, med smartboards på alle klasserom, eget teamrom, et tragisk rotat utstyrsrom som ikke hadd nå av det æ skull ha, 30 kassegitara, et par slagverk, bandrom og en stor aula. Greie og snille eleva e det visst og. Koss ska det her bli...?
Einast utvegen e vel å fløtt opp te Selbu.


1 kommentar:

 
Free Hit Counter