29. jan. 2010

hælg...

Endelig fredag. Sjøl om æ har fri kvar dag, bli det nå spesielt med helga læll. Godt å ha fri sammen som en familie, sjøl om vi og gjør ting på hver vår kant... Har forhåpninga om å kom mæ en tur på ski med hundan i mårra. Værmeldinga e positiv, og med nysnøen som har kommi, skull alt ligg te rette for en knall tur!

I dag har æ leika mæ litt med picasa - bildeprogram. Her kan du finn på my snedig. Arti å hold på med sånt synes æ, men det e tidkrevende. TING tar TID når det gjeld bilda / video / redigering m.m. Prøvd å sett sammen en bildevideo, og det vart da itj så verst med tanke på tidsklemme og rutine.

I tillegg te å hold på med herre, har æ vaska golv, lufta hundan, og så har Ine og æ vært på en gåtur etter posten + at vi har vært på butikken og handla inn te en spennende middag. Så i dag diska fruen opp med indisk mat te Frode kom heim fra jobb. Fornøyd gubben da ska æ si dæ! Veit itj koss det egentlig ska smak, men godt va det nå i allefall! Tusen takk te Wenches kjøkken i god morgen norge. Vi må prøv ut fler retta derifra :-)

No har litjtupp tatt kveldsbadet, fått ekstra mat på flaske og sagt go'natt. Sliten etter en innholdsrik dag.



På søndagen kjæm spareforeningsdamene m/ barn heim hit på lunsj. Det bli trivert! Glede mæ masse.

Go helg fra oss aill i sammen.
R

sjekk videoan æ satt sammen i dag;


og så en i fra gullbryllupet te mamma og pappa i vår - laga den egentlig i powerpoint, men fikk gjort den om...

2 kommentarer:

  1. Kjempefin blogg Randi, kjekk sak:) Å æ kan underskriv på at alt med bilder etc tar tid!!! Men artig e` det! Vi glede ås på lunch på søndan, håpe tuppa her i huset rette litte te på formen. E vel itj alein om hosteri no for tida!!

    Berit

    SvarSlett

 
Free Hit Counter