21. sep. 2012

høst :-)


Travle høstdager - mye gjennom jobb, enda mer med studier, perioder som alenemor da Frode jakter på andre ryper.. Joda, man har nok å henge fingrene i :-) Men vi klager ikke :-)

Ungene har det bra - de trives godt i bhg, det kan til tider bli lange dager, men det er alltid gjensynsglede de luxe når mams eller paps kommer på ettermiddagen. Skravla går på dem begge to. Andreas hermer mer og mer, og har begynt å sette sammen to og tre ord, og gjør seg virkelig forstått. Arti!!!

Andreas e i rivende utvikling for tida - en skikkelig spiker og sjarmis :-)

Følg med på slutten av videoen... Si litt om kvardagen vårres. Hærlig!


Ine fikk både puslespill og sykkel i bursdagsgave, og brukes OFTE! Hun koser seg skikkelig med pusling, og hyler av fryd når hun ræser rundt på sykkelen :-)






Papsen trives også for tida, og det samme gjør bikkjene. Jakta er i gang, og de har nå kommet hjem fra ei lita uke i snåsa. Mye mindre fugl enn i fjor, men fortsatt en del fjær med hjem i sekken :-)
Det tøffeste med hele uka, må nok være at Frode fant igjen halsbåndet til figo, som han mistet under jakta i fjor. På  tur laaaaaangt innpå fjellet, fikk han plutselig øye på noe blått, og jammen stod det ikke LUIS FIGO på det... Utrolig!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter