25. aug. 2012

HØSTNYTT :-)

 

ENDELIG!!!!! Vi har gleda oss lenge til Villervalla’s høstkolleksjon. For disse klærne DIGGER vi virkelig. 
LIKER LIKER LIKER!!! Og forleden kom den første pakken etter høstens lansering, dumpende ned i postkassa. Av erfaring kan jeg vel si at det blir garantert flere.
Denne gangen var lillebror prioritert. Hærlige striper i ulike farger – og med en sjarmis på innsiden, er dette helt perfekt. 




Jeg liker villervalla-klær. Snertne, behagelige, stilige, myke, gode, ja deilige rett og slett – og kan brukes til mange anledninger. Fantastiske barnehageklær - meget holdbare, freshe og fargerike, og super å leke i. Fra høstkolleksjonen denne gang, fikk Andreas et nytt sett (bukse og genser) + en genser som matcher ei av buksene fra vårkolleksjonen. OG selvsagt kosedressen! Hærlige plagget, som brukes tidlig morgen, og før leggetid.



Ine har tidligere hatt mange tights av dette merket, kombinert med kjoler og tunikaer. Supersøtt til ei lita pie J I vår fikk begge to hver sine bomullstwill-bukser med stripete genser (sort & rosa). Brukt uttallige ganger, og med to «søleunger» blir klærne vasket omtrent etter en gangs bruk. Likevel holder farge og kvalitet bra!
Mye skryt her nå, men likevel så absolutt rettmessig! Derfor er vi veldig lei oss for at Junibacken (første butikken som førte villervalla-merket i Norge) ikke lengre finnes ved der vi bor.(men de har åpnet på Røros :-) ) Det ble ofte med plagg derifra når vi var innom. Dog har vi bestilt klær over nett lenge, t.o.m fra sverige før villervallaklær ble distribuert i Norge. Vi kjenner størrelsene, og vet hva vi trenger. Opplever at buksene ofte er litt større enn overdelene, så vi kjøper alltid en størrelse større i genser enn bukse.


De har masse hærlig babytøy også - særlig liker jeg heldraktene og utedressene - både fleece og vinterdress. Det er nesten på så vi skulle hatt enda en liten baby, bare for å kjøpe masse smått og fint  J  hi hi

Fant noen villervalla-bilder fra da Ine og Andreas var små J


 


Lavvouke i bhg i fjor - da skulle alt fram og tilbake hver dag fra Midtsand. Ikke bare bare med to små, vogn og alt av utstyr, OG selvsagt altfor langt å gå for litjtupp alene. Skikkelig oppakning gitt!!! Villervalla-tightsene var gode å bruke på en sommerdag som denne J


GULT er KULT - disse stripene ble bestillt fra Sverige, før Villervalla ble distribuert i Norge. Fresher opp hyttelivet vettu Blåbær er forresten VELDIG godt!!!!!




Vi er glade i striper vi, og er meget fornøyde når vi finner fine striper på gode, behagelige kvalitetsklær! Villervalla blir nok en favoritt i lang tid framover her i huset J

Ta en titt på Villervallashop.no og finn noe du liker du også!!         Villervalla på FB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter