20. mars 2012

en god dag :)



Tenk at en tirsdag kunne bli så bra! Da må man selvfølgelig se bort fra at Andreas fortsatt er veldig løs i magen, dog er han på bedringens vei!!! Joda, dagen har vært bra den. Det ble hjemmedag fra jobb pga Andreas, noe som betyr kvalitetstid med en liten tass. Vi har lekt og kosa oss masse. 



Midt i kosen, fikk vi melding fra papsen om at skatteetaten var glad i ham i år. Samtidig fikk jeg sjekka mi selvangivelse også, før alt ble bare rot på Altinn. Tjoho -  de er glad i oss begge!!!  Ingenting som å få gode nyheter om kroner som ruller inn på konto over lunsjen :)

Mens Andreas har vært hjemme fra bhg, har Ine feiret barnehagens dag med kunstutstilling på Malvikodden. Masse fint laget av unge kunstnere :)


Med ungene i seng nå på kvelden, fant jeg godstolen og pc'en. Jammen dukket det ikke opp enda en gledelig overraskelse; jeg hadde vunnet et gavekort på 400kr fra klesmerket villervalla / føres av barnebutikken Junibacken på Malviksenteret. Dette gjennom en "giveaway" på bloggen deres. Moro! Nå blir det enda mer fint fra klesmerket - de har masse lekkert!!! We LIKE!!!

Toppen på kransekaka for dagen, ble nok verken skattepenger, kunstutstilling eller gavekort, men deilig hjemmelaget pizza laget av mor og sønn! Helt suverent å sitte to små og to store rundt middagsbordet og kose seg sammen!

Så, en tirsdag er og blir en tirsdag, men noen er bedre enn andre!!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Free Hit Counter